Naujovė „Skynet“ tinkle - „Net meeting“ programa

Publikuota: 2001 m. rugsėjo 17 d. pirmadienis • • • Peržiūrėta: 40

Dar kartą apie optinę „Skynet“ bendruomenę. Naujovės „Skynet“ tinkle. Dabar „Skynet“ nariai jau gali naudotis „Net meeting“ programa, kuri gali pakeisti telefoniją tarp tinklo klientų. Šia programa galima organizuoti garso ir vaizdo konferencijas. Jums tereikia interneto kamerų ar bent mikrofonų. Kadangi „Skynet“ tinkle neskaičiuojama nei perduotas duomenų kiekis, nei prisijungimų trukmė - galite bendrauti su draugais bei verslo partneriais neribodami laiko.
Praktiškai ši naujovė jau pritaikyta dvejose Šeškinės mokyklose, kur pamokos vyko naudojant vaizdo konferenciją. Šių mokyklų moksleiviai ir mokytojai mokymo tikslais gali naudotis didelės spartos interneto ryšiu. Tai ypač svarbu siekiant paruošti moksleivius savarankiškam gyvenimui. Juk dabar vienas pagrindinių reikalavimų priimant į darbą - gebėjimas dirbti kompiuteriu, taikyti interneto technologijas. Atlikti bandymai pravesti virtualias pamokas, ir jau šiandien galima teigti, kad minėtos mokyklos gali sukurti bendrų pamokų programą ir ją įgyvendinti.
Prie „Skynet“ tinklo prijungus privačius namus ir mokyklas, mokytojai ir moksleiviai gali bendrauti vieni su kitais videoryšiu tarp namų ir mokyklos. Moksleivis gali pasikonsultuoti atlikdamas namų užduotis, mokytis namie, jei dėl ligos negali lankyti mokyklos.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: