„Penkių kontinentų“ bankinės technologijos parodoje „Wincor World 2002“

Publikuota: 2002 m. vasario 20 d. trečiadienis • • • Peržiūrėta: 10

Sausio pabaigoje Vokietijoje, Padeborno mieste, jau devintą kartą vyko specializuota bankinių technologijų paroda „Wincor World 2002“. Ją kasmet rengia bankinės įrangos gamintoja „Wincor Nixdorf“.
Parodoje dalyvavo ir viena Lietuvos bendrovė - UAB „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos. Bendrovė vienintelė per savo partnerių tinklą platina ir diegia „Wincor Nixdorf“ bankinę įrangą Baltijos ir 12-oje buvusios Tarybų Sąjungos šalių. Be to, ji pati gamina specifinę bankinę įrangą bankomatų apsaugai ir vartotojų patogumui. Šiuo metu daugiau nei 90 proc. Lietuvoje esančių bankomatų pristatyti iš „Wincor Nixdorf“. Parodos metu „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos pristatė savo naujus sprendimus, skirtus savitarnos įrangai, bankomatams, informaciniams kioskams. Siūlyta plėsti bankomatų funkcionalumą įdiegiant naują programinę įrangą. Tai įvairiausių paslaugų apmokėjimas bankomatuose, informacijos gavimas, pavyzdžiui, apie viešbučių įkainius ir laisvas vietas. Taip pat pristatyta video apsaugos sistema, kuria naudojamasi ne vienoj šaly.
Parodą bei bendrovės stendą aplankė visų didžiųjų Lietuvos, Latvijos, Švedijos ir Estijos bankų ir „SEB grupės“ iš Švedijos vadovai. „Penkių kontinentų“ bankinėms technologijoms tarpininkaujant, jiems buvo organizuojami susitikimai su aukščiausia „Wincor Nixdorf“ vadovybe. Taip pat aptarta galimybė integruoti „Penkių kontinentų“ bankinių technologijų sukurtą sistemą „PDS“, reikalingą „Wincor Nixdorf“ įrangos įsigyjimui per internetą.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: