Pilypaitė, Asta – Laivai

Publikuota: 2007 m. spalio 20 d. šeštadienis • • • Peržiūrėta: 35

Asta Pilypaitė jau dvidešimt metų yra viena populiariausių Lietuvos atlikėjų. Muzikinę karjerą būdama penkiolikos metų pradėjo Mažeikiuose to meto populiariausioje pop muzikos grupėje "SEKMADIENIS". Su grupe aštuonerius metus aktyviai koncertavo Lietuvoje, Baltijos šalyse, Lenkijoje, Vokietijoje.

Nuo 1996 metų pradėjo solinę karjerą. Ne kartą buvo nominuojama kaip geriausia atlikėja įvairiuose Lietuvos muzikiniuose apdovanojimuose. 1995 - aisiais "Pop Art" festivalyje apdovanota kaip geriausia festivalio atlikėja. O 1999 metais Nacionaliniuose muzikiniuose "Radiocentro" apdovanojimuose išrinkta geriausia Lietuvos metų atlikėja.

Šiuo metu Asta ir toliau aktyviai koncertuoja. Su soliniais koncertais aplankė Airiją, Lenkiją, Angliją.

Asta aktyviai dalyvavo TV, vesdama tokias laidas kaip "LNKenis","Ledo žvaigzdės","Sekmadienio loto". Dalyvavo projekte "Žvaigždžių duetai" su aktoriumi Vytautu Rumšu. Per savo karjerą įrašė per 100 dainų. Su grupe "SEKMADIENIS" išleido du sėkmingus albumus. Vėliau pasirodė bendras albumas su Lietuvos šlagerių karaliumi Romu Dambrausku. 1996 metais išleistas pirmasis solinis Astos albumas „Aš jaučiu lietų“. 1999 metais didelio dėmesio susilaukęs albumas „Ateinu“. O 2002 – aisiais sėkmingiausias albumas „Du langai“, tapęs auksiniu.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: