Išleidžiamos „WebMoney“ kortelės

Kredito kortelės

WM-card tinklalapyje jau galima užsisakyti mokėjimo sistemos „MasterCard“ kortelę, skirtą atlikti paprastus ar internetinius pervedimus. Tokią informaciją pateikė sistemos „WebMoney Transfer“ atstovai.

Naujosios paslaugos naudotojai turi galimybę įsigyti tiek tradicinę plastikinę („Maestro“, „MasterCard Standard“), tiek virtualią kortelę („MasterCard Virtual“). Be to, įsigiję kortelę per WM-card, „WebMoney“ klientai gali papildyti ją iš savosios „WebMoney“ piniginės.

Visos operacijos atliekamos akimirksniu, o už piniginės papildymą neimami jokie mokesčiai, išskyrus standartinius „WebMoney“ komisinius – 0,8 proc. Virtuali kortelė galios 1 metus, o „Maestro“ ir „MasterCard Standard“ įsigyjamos 2 metams. Išsamesnės informacijos apie tarifus ir sąlygas galima rasti WM-card tinklalapyje.

„Sistemos “WebMoney„ klientai – tai daugiausia žmonės, aktyviai besinaudojantys el. mokėjimų paslauga. Tai, kad bankinės mokėjimo kortelės yra itin patogios, o ypač atliekant pervedimus, pripažįsta dauguma, tad mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo klientams papildomą galimybę atsiskaityti patogiai ir saugiai“, – naujovę komentuoja „WebMoney Transfer“ plėtros vadovas P. Darachvelidzė.