Laikrodis „Moonwatch“ – žmogaus emocijų veidrodis

Tūkstančius metų Mėnulis buvo mūsų misticizmo ir susižavėjimo objektas. Su šio dangaus kūno fazėmis susiję daug veiksnių: žemės ūkis, vaisingumas, potvyniai, netgi žmogaus elgesys. Laikrodis „Moonwatch“ suprojektuotas tam, kad būtų galima nustatyti santykį tarp mėnulio ciklo ir žmogaus emocijų. Iš esmės tai yra nauja laiko samprata, kviečianti žmones susimąstyti bei suprasti savo nuotaikos kaitas ir atkreipti dėmesį į kasdieninį gyvenimą Žemėje.

Vienas nuostabiausių vaizdų, kuriuos galite pamatyti per gerą teleskopą yra Mėnulis. „Moonwatch“ tikrai suteiks jums tokią galimybę.


Laikrodis rodo ne tik dienas, bet ir mėnesius. Prietaiso ciferblato fone matyti šiuo metu esančios mėnulio fazės vaizdas, kiekvieną dieną lėtai judantis taip, kaip juda mėnulis. Dieną laikas rodomas juodame fone, kuris naktį virsta baltu, tam, kad būtų geriau matyti. 

Taigi nuo šiol savo ar aplinkinių nuotaikos svyravimų priežastį bus nesunku patikrinti tiesiog žvilgterėjus į naująjį laikrodį, kuris patvirtins, jog mus visus išties veikia mėnulio fazės.