Minske vyksta „TIBO 2011“

Balandžio 26–29 dienomis Minske jau 18 kartą vyksta tarptautinė specializuota informacinių technologijų paroda forumas „TIBO 2011“. Tai vienas stambiausių tokio pobūdžio IT rinkos renginių Baltarusijoje.

Ryšių ir kitų įmonių bei organizacijų atstovai, kurių specializacija informacinių technologijų kūrimas ir naudojimas, kasmet turi galimybę susipažinti su moderniausia technine bei programine įranga, visų IT sektorių plėtros tendencijomis. Informacinių technologijų pristatymas prisideda prie jų naudojimo ir populiarinimo įvairiose pramonės šakose, socialinėje sferoje, valstybės valdymo sektoriuje.

„TIBO 2011“ ekspozicijoje savo produkciją pristato per 200 įmonių iš 12 šalių. Parodoje dalyvauja stambiausi Baltarusijos ir užsienio šalių telekomunikacinių įrenginių, skaitmeninės technikos, programinės įrangos, saugos sistemų ir priemonių gamintojai, tokie kaip ERICSSON, „Motorola“, ZTE, Baltarusijos bankų asociacija, Baltarusijos valstybinis universitetas.

Renginys, kurį drąsiai galima vadinti telekomunikacijų ir informacinių technologijų veidrodžiu, kasmet aplanko per 30 tūkst. specialistų.