BS/2 atstovai lankėsi Uzbekistane

„Penkių kontinentų“ įmonių grupei priklausančios bendrovės BS/2 atstovai gegužės viduryje lankėsi Uzbekistane, kur susitiko su didžiausių ir perspektyviausių šalies bankų, tarp jų Nacionalinio Uzbekistano banko (NBU), „Ipak Yuli“, „Samarkand Bank“, „Agrobank“, „Uzpromstroibank“, ir kt. atstovais bei aptarė bendrus esamus ir būsimus projektus, bendradarbiavimo galimybes.

Anot BS/2 Pardavimo departamento direktoriaus Pauliaus Bučelio, šios šalies bankinių technologijų rinka atveria įmonei nemažai galimybių.

„Vienas iš Uzbekistano politikos prioritetų – iki minimumo sumažinti grynųjų pinigų apyvartą rinkoje ir taip siekti ekonomikos skaidrumo. Taigi, bendrovei BS/2, kuri specializuojasi kurdama ir tiekdama ne tik bankinių bei savitarnos įrenginių darbui optimizuoti skirtą programinę įrangą, bet ir vykdo projektus, susijusius su mokėjimais už paslaugas per savitarnos terminalus, šiuo atžvilgiu Uzbekistanas tikrai perspektyvi rinka“, – teigė P. Bučelis.

Vizito Uzbekistane metu BS/2 atstovai lankėsi ir ne vienerius metus šioje šalyje veikiančioje antrinėje bendrovėje „BS/2 Taškentas“ (BS/2 Tashkent), kur aptarė ateities planus.

BS/2 – sėkmingai dirbanti tarptautinė bendrovė, daugiau nei 10 metų veikianti bankinių technologijų bei mažmeninės prekybos rinkose ir užimanti lyderės poziciją ne vienoje pasaulio valstybėje.