„Skynet“ klientams – 550 Mb/s interneto sparta!

Negalite gyventi be interneto? O gal Jūsų netenkina turimo interneto sparta? Jei taip, tuomet rinkitės itin kokybišką ir patikimą šviesolaidį „Skynet“, kurio tiekėjai vieni pirmųjų pasiūlė gyventojams 550 Mb/s interneto greitį.

Atsižvelgdamas į nuolat augančius klientų poreikius, „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ nuo birželio 1 dienos padidino „Skynet“ greitį ir pasiūlė patrauklių interneto planų. „Skynet“ sparta Lietuvoje nuo šiol siekia net iki 550 Mb/s, o užsienyje – iki 300 Mb/s.

Galimybę didinti šviesolaidžio greitį užtikrina sistemingai modernizuojamas tinklas, nuolatinės investicijos į šviesolaidžio technologijas, vartotojų poreikių analizė bei pasaulinių technologinių tendencijų stebėjimas. Nors esama daugybė įvairių techninių niuansų, susijusių su interneto sparta, šiuolaikiniai stacionarūs kompiuteriai yra pajėgūs priimti ir didesnį nei 550 Mb/s greitį. Tai įrodė ir atlikti bandymai su „Skynet“ naudotojų kompiuteriais.

„Skynet“ – tai ne tik spartus ir patikimas internetas, bet ir daugybė papildomų paslaugų: interaktyvioji IP televizija „Penki TV“ bei galybė jos privalumų, IP telefonija, modernūs būsto saugos sprendimai. Daugumą jų galima valdyti ir mobiliaisiais prietaisais – planšetiniais kompiuteriais bei išmaniaisiais telefonais.