Naujos belaidės, ilgiau veikiančios „Logitech“ ausinės tinka ir muzikos klausytis, ir pokalbiams

„Logitech“ pristatė dvejas naujas belaides ausines „Logitech Wireless Headset H600“ ir H800, pasižyminčias itin aiškiai atkuriamu garsu, kuriuo galima patogiai mėgautis valandų valandas.

Ar klausantis muzikos iš kompiuterio, ar iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio, su naujosiomis „Logitech“ ausinėmis galima jaustis patogiai, nevaržomam laidų judėti. Garsą optimizuojanti ir aplinkos triukšmą slopinanti technologija padeda pasinerti į mėgstamą muziką, žaidimus ar aiškiai girdėti savo pašnekovą. Belaidis ryšys, naudojamas ausinėse, yra patikimas. Talpūs įkraunami ausinių akumuliatoriai leidžia ilgiau klausytis muzikos, kalbėtis ar žaisti.

„Džiaugiamės pristatydami šias naująsias ausines, sukurtas žmonėms, kurie nenori aukoti garso kokybės vardan belaidžio ryšio patogumo, – sakė „Logitech“ regiono produktų vadovas Vincentas van Rij. – Žmonės gali pasirinkti ausines, kurios jiems labiausiai tinka, atsižvelgdami į norimą išleisti sumą bei įtaisą, kuriuo dabar naudojasi. Nesvarbu ką jie pasirinks, jie gaus puikų, išsiskiriantį rinkoje gaminį.“

„Logitech Wireless Headset H600“

Naujosios „Logitech Wireless Headset H600“ ausinės leidžia belaidžiu ryšiu kalbėtis ir klausytis muzikos kompiuteriu. Tereikia įjungti mažytį siųstuvą į USB lizdą ir galima apie jį pamiršti. Lazeriu suderinti ausinių garsiakalbiai sumažina iškraipymus, tad tiek pokalbių, tiek muzikos garsas bus aiškus, o triukšmą slopinantis mikrofonas, sumažinęs aplinkos garsus, padės pašnekovui geriau išgirsti jus.

Belaidis ryšys suteikia laisvės – nuo kompiuterio galima nutolti, priklausomai nuo sąlygų, iki 10 metrų. Vienos akumuliatoriaus įkrovos pakanka iki 6 valandų kalbėtis, klausytis muzikos. Patogumo suteikia reguliuojamas galvos lankelis ir ausis dengiantys kaušeliai. Kai ausinių nereikia, jas galima sulankstyti kaip akinius nuo saulės.

„Logitech Wireless Headset H800“

„Logitech Wireless Headset H800“ paprasta prisijungti ir keisti ryšį tarp kompiuterio, planšetės ar išmaniojo telefono naudojant ant ausinių įtaisytais valdikliais. Lazeriu suderinti garsiakalbiai ir integruotas glodintuvas (ekvalaizeris) padeda atkurti sodrų skaitmeninį stereogarsą, o triukšmą slopinantis mikrofonas sumažina pašalinius aplinkos garsus.

Naudojant mažą siųstuvą, įjungtą į kompiuterį, su ausinėmis galima nutolti iki 10 metrų nuo kompiuterio. Arba prisijungti per „Bluetooth“ prie norimo įtaiso – išmaniojo telefono, planšetės. Įkrautas akumuliatorius iki 6 valandų tieks energiją ausinėms, tad kalbėtis ir klausytis muzikos galima ilgiau, o patogumą užtikrins paminkštintas galvos lankelis ir ausų kaušeliai. Kai ausinių nebereikia, jas galima tvarkingai sulankstyti ir pasidėti.

Kainos ir prekybos pradžia

„Logitech Wireless Headset“ H600 ir H800 Europoje turėtų pasirodyti dar rugsėjį ir jų rekomenduojamos mažmeninės kainos siekia atitinkamai 59,99 euro (apie 207 litus) ir 99,99 euro (apie 345 litus). Daugiau informacijos galima rasti „Logitech“ tinklaraštyje arba interneto svetainėje.