Klientams duris atveria „Demo loft“

Praėjusią savaitę „Litexpo“ parodų rūmuose vykusioje parodoje „Miestas. Nekilnojamasis turtas 2011“ lankytojai turėjo galimybę susipažinti su unikaliu projektu „Loft Town“, kurį buvusioje Kuro aparatūros gamykloje įgyvendina įmonių grupė „Penki kontinentai“ kartu su bendrove „Trinapolis“.

Sparčiai Lietuvoje populiarėjantys loftai – tai gyvenamosios ar komercinės erdvės, įkurtos buvusiuose industrinės paskirties pastatuose. Didžiulės loftų erdvės – tai puiki galimybė įsirengti namus pagal savo skonį ir atskleisti savo kūrybinį potencialą kuriant originalų namų interjerą. Tad tokius būstus dažnai renkasi kūrybingi žmonės, pirmenybę teikiantys nevaržomai laisvei, išskirtiniam patogumui ir gyvenimo kokybei.

Visi, kas domisi loftais arba nori jų įsigyti, šįkart kviečiami apsilankyti spalio 13 dieną Kalvarijų g. 143 duris atveriančiame parodomajame lofte (Demo loft), kuriame bus galima savomis akimis išvysti visus šio tipo būsto privalumus, sužinoti apie projekto įgyvendinimo etapus.

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ loftų gyventojams siūlo savo produktų ir paslaugų: šviesolaidinį internetą „Skynet“, IP telefoniją, interaktyvių TV paslaugų paketą, intelektinį būsto valdymo sprendimą „Smart House“ ir kt.

Išsamiau apie projektą „Loft Town“ – www.lofttown.lt.

Išsamiau apie „Penkių kontinentų“ sprendimus tinklalapyje www.skynet.lt.