Azerbaidžane vyksta tarptautinė paroda „BakuTel 2011“

Azerbaidžano sostinėje Baku vyksta XVII tarptautinė telekomunikacijų paroda „BakuTel 2011“, pristatanti telekomunikacijų bei informacinių technologijų rinkos naujoves. Su naujausiais savo produktais ir paslaugomis renginio lankytojus supažindina tokios rinkos milžinės, kaip „Microsoft“, HP, „Nokia Siemens Networks“, „Alcatel-Lucent Teletas“, „Huawei Technologies Investment Co. Ltd“, ir kt.

„BakuTel 2011“ – tai ne tik puiki galimybė susipažinti su telekomunikacijų rinkos inovacijomis, bet ir gera proga susitikti ir aptarti bendradarbiavimą su ilgamečiais partneriais, užmegzti naujų kontaktų, susipažinti su rinkos tendencijomis bei perspektyvomis.  

Lietuvai parodoje atstovauja įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė BS/2 (stendo nr. 1008) – bankiniam ir mažmeninės prekybos sektoriams skirtų programinių sprendimų kūrėja bei techninės įrangos ir jos priežiūros paslaugų teikėja. Įmonė renginyje pristato modernią ir patikimą „Wincor Nixdorf“ įrenginių liniją CINEO bei programinius sprendimus: „Payment.iQ“, „ATMeye.iQ“, „Service Desk.iQ“, „SmartSafe.iQ“, mokėjimo ir lojalumo valdymo sistemą „PayLo“, IPTV interaktyvių paslaugų paketą IPTV.iQ ir kt.

„BakuTel 2011“ vyksta iki lapkričio 26 dienos. Tikimasi, jog parodoje dalyvaus per 250 bendrovių iš 29 pasaulio šalių.

Plačiau apie parodą >>>

Parodoje „BakuTel 2011“ – IT technologijų naujovės >>>