„TIBO 2012“ subūrė telekomunikacijų ir bankininkystės technologijų specialistus

Baltarusijos sostinėje Minske balandžio 25–28 dienomis vyko 19-oji tarptautinė telekomunikacijų, informacinių ir bankininkystės technologijų paroda forumas „TIBO 2012“. Kaip skelbia renginio organizatoriai, šiųmečiame forume aptarti pastarųjų 18-os metų IKT plėtros Baltarusijoje rezultatai, apžvelgti IKT veiksmingo įgyvendinimo visose Baltarusijos gyvenimo srityse būdai, suteikta galimybė susipažinti su naujausiomis IKT industrijos paslaugomis bei produktais.

Nuolatinė TIBO dalyvė bendrovė BS/2, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“, neaplenkė forumo ir šiemet. Parodoje BS/2 atstovai domėjosi bankinių technologijų bei mažmeninės prekybos srities produktais ir paslaugomis.

„Kadangi dirbame Baltarusijos rinkoje ne vienerius metus, mus labiausiai domina, kokios tendencijos vyrauja šios šalies bankiniame bei mažmeninės prekybos sektoriuose ir kokios numatomos naujausių technologijų plėtros galimybės. Domėjomės ir saugos produktais, nes šioje srityje turime daug ką pasiūlyti. Mūsų sukurtas monitoringo ir konfliktų valdymo sprendimas „ATMeye.iQ ne tik užtikrina bankinės savitarnos įrangos saugumą, bet ir optimizuoja eksploatavimo išlaidas, mažina sukčiavimo bei vandalizmo riziką“, – teigė BS/2 technikos direktorius Tomas Bublys.

Surengtuose dalykiniuose susitikimuose su partneriais BS/2 specialistai aptarė tolimesnio bendradarbiavimo galimybes bei konkrečių projektų sąlygas.

„Baltarusijoje susitikome su partnerių „Tusson“, IBA, „Servis Plus“ atstovais, aptarėme esamą situaciją, tolimesnio bendradarbiavimo planus. Su ilgamete partnere „BelCrystalService“ derinome GIPPO prekybos tinkle planuojamą projektą – parduotuvių automatizavimą bei 30 integruotų kasų sistemų diegimą. Tai savotiška praėjusiais metais įgyvendinto projekto su GIPPO tąsa, kai pasiūlėme prekybos tinklui 70 įrenginių“, – teigė BS/2 pardavimo vadybininkas Jurij Mikuckij.

Parodoje forume „TIBO 2012“ savo sprendimus ir produktus demonstravo daugiau kaip 200 kompanijų iš 14 šalių. Į renginį užsuko daugiau kaip 30 tūkstančių lankytojų. Be to, TIBO aplankė oficialios Rusijos, Azerbaidžano, Latvijos, Kazachstano delegacijos, tarptautinės organizacijos Regioninė ryšių sandrauga bei Eurazijos ekonominė komisija.

Plačiau apie parodą >>>

Plačiau apie BS/2 >>>

Plačiau apie įmonių grupės „Penki kontinentai“ bendrovių dalyvavimą ankstesnėse TIBO parodose >>>