„Global Finance“ SEB banką išrinko geriausiu banku Lietuvoje

Tarptautinis verslo ir finansų žurnalas „Global Finance“ SEB banką išrinko geriausiu 2012 metų banku Lietuvoje. Tokį pat įvertinimą SEB gavo ir Latvijoje. Šiemet „Global Finance“ jau devynioliktą kartą sudarė augančių Vidurio ir Rytų Europos rinkų geriausių bankų sąrašą. Nuo 1999 metų SEB geriausiu banku Lietuvoje žurnalo ekspertų pripažįstamas jau vienuoliktą kartą.

Pagrindiniai kriterijai, pagal kuriuos „Global Finance" ekspertai vertina finansų institucijas, yra turto augimas, pelningumas, strateginės partnerystės santykiai, klientų aptarnavimo kokybė, konkurencinių kainų politika ir paslaugų naujovės.

„Tokie tarptautiniai įvertinimai kaip „Global Finance“ rodo, kad banko strateginiai tikslai atitinka šių dienų tarptautines bankininkystės tendencijas. Pastaraisiais metais nuolat tobulinome teikiamas paslaugas, atsižvelgdami į klientų poreikius rinkoje pristatėme daug naujovių. Ir toliau stiprinome ryšius su kientais siekdami tapti jų pagrindiniu banku“, – sakė SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

Populiarus finansų ekspertams ir šia sritimi besidomintiems skaitytojams skirtas žurnalas „Global Finance" yra leidžiamas nuo 1987 metų. Žurnalas turi apie 50 tūkst. prenumeratorių ir apie 284 tūkst. skaitytojų 158-iose pasaulio šalyse. Dauguma jų – įmonių ir institucijų vadovai bei finansų specialistai.