Pasitikite nuotykius kartu su interaktyviąja IP televizija!

Jau 62 metus Jungtinių Tautų iniciatyva daugybė pasaulio šalių mini Vaikų gynimo dieną. Tą dieną tėvai stengiasi atidėti visus savo reikalus bei rūpesčius ir skuba pradžiuginti savo atžalas dovanomis ir staigmenomis. Todėl pirmoji vasaros diena tampa gerumo, džiaugsmo ir šviesos švente.

Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ IP televizijos kūrėjai taip pat nori savo mažuosius žiūrovus  pasveikinti šios šventės proga ir pakviesti ieškoti nuotykių kartu su animacinių filmų herojais. Birželio 1–5 dienomis visi norintys galės juos žiūrėti visiškai nemokamai! Jiems tereikia apsilankyti virtualioje vaizdo nuomoje (VVN) ir pasirinkti rubriką „Ypatingi pasiūlymai“.

Šventinę vaikišką programą sudaro keturi animaciniai 3D filmai. Kartu su filmuko „Ideali planeta“ herojais mažieji žiūrovai galės skristi į kosmosą ir atrasti daugybę naujų planetų, pasirinkę „9.99“ susitiks su mistinėmis būtybėmis, o pagrindinis „Žvaigždutės“ personažas mokys padėti žmonėms. Jaunieji žiūrovai taip pat galės pasižiūrėti įspūdingą istoriją, kaip Dania iš „Naujametės pasakos“ vaikams grąžins šventę.

Be to, vaikai kartu su tėvais galės pasižiūrėti keturis įdomius meninius filmus iš vaizdo nuomos archyvo. Juosta „Ačiū, užteks!“ papasakos, kas būna, kai daug meluoji. Komedija „Asteriksas olimpinėse žaidynėse“ leis pajusti senovinių olimpinių žaidynių atmosferą. Na o pasižiūrėję juostą visai šeimai „Žvėrelių maištas“ vaikai sužinos, kaip svarbu nesujaukti harmonijos su gamta. Filmo „Tapti žvaigžde“ herojų istorija išmokys nebijoti gyvenimo kliūčių ir drąsiai siekti savo svajonės.

Dar viena maloni staigmena visiems, užsisakiusiems interaktyviosios IP televizijos animacinį rinkinį, – burtų keliu bus išrinkti tie vartotojai, kurie dovanų gaus bilietų į „Raganiukės teatro“ spektaklius. Loterijos laimėtojus informuosime asmeniškai.

Primename, kad jaunieji žiūrovai gali pasinaudoti ir daugeliu kitų interaktyviosios IP televizijos galimybių: bendrauti su draugais socialiniame tinkle „Facebook“, žaisti įdomius žaidimus, klausytis muzikos „YouTube“ tiesiog televizoriaus ekrane ir t. t.

Daugiau apie visas interaktyviosios IP televizijos paslaugas >>>