Kreditoriai, įgalioti dalyvauti Kreditorių susirinkime, dar gali registruotis internetu

Pirmasis BAB banko SNORAS kreditorių susirinkimas vyks antradienį, 2012 m. birželio 12 d., pradžia 12:00 val., „Siemens” arenoje, Ozo g. 14, Vilniuje.

Atsižvelgiant į tai, kad iki šiol išankstinės registracijos galimybe pasinaudojo mažai asmenų, išankstinė registracija internetu www.snoras.com pratęsiama ir vyks iki penktadienio, 2012 m. birželio 8 d.

Susirinkimo dieną registracija „Siemens“ arenoje prasidės nuo 9:00 val. Planuojantys atvykti į Kreditorių susirinkimą privalo su savi turėti galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (asmens tapatybės kortelę ar pasą) ir rašymo priemonę. Asmenys neturintys tinkamo asmens dokumento į areną nebus įleisti. Taip pat rekomenduojame, kad kreditoriai atsineštų ir jų kreditoriaus identifikavimo numerį, kad būtų išvengta vėlavimų. Šis numeris yra nurodytas ant dokumentų, kuriuos kreditoriai yra gavę kartu su detalia informacija apie susirinkimą.

Primenama, kad tuo atveju, jeigu kreditorius nuspręstų nedalyvauti arba nebalsuoti kreditorių susirinkime, tai neturės jokios įtakos jo  kreditoriniams reikalavimams  ir galimybėms atgauti lėšas bankroto proceso metu. Kreditorių susirinkimo metu nebus skirstomos ar dalinamos lėšos. Ataskaita, kuri bus pateikta Kreditorių susirinkime, bus paskelbta SNORO interneto svetainėje prieš susirinkimą