„Skynet“ IPTV žiūrovams – dar daugiau sporto naujienų ir gero kino

 

Šviesolaidiniu „Skynet“ tinklu tiekiamos interaktyviosios IP televizijos (IPTV) žiūrovai jau gali mėgautis dar dviem papildomais populiarių kanalų rinkiniais: „Viasat sportas“ ir „Viasat kinas“.

„Viasat sportas“ skirtas visiems sporto aistruoliams. Jis supažindina žiūrovus su karščiausiomis sporto naujienomis, įdomiausiomis varžybomis. Naująjį rinkinį sudaro keturi TV kanalai: „Viasat Sport Baltic“ (VSB), „Viasat Golf“, „Viasat Premier League HD“ ir „Viasat Motor“.

„Viasat kinas“ – teminis kanalų rinkinys, skirtas kino mėgėjams ir gurmanams. Rinkinį sudarys keturi TV kanalai: „TV 1000“, „TV1000 Russkoje kino“, „TV1000 Action“, „TV1000 Premium“.

Beje, gera žinia tiems, kurie nori ne tik mėgautis puikiais filmais, bet ir nepraleisti svarbių sporto renginių! „Skynet“ siūlo galimybę už prieinamą kainą užsisakyti rinkinį „Viasat Combo“, kurį sudaro visi rinkinių „Viasat sportas“ ir „Viasat kinas“ kanalai.

Primename, kad pagrindinį „Skynet“ televizijos kanalų rinkinį sudaro net 74 populiariausi TV kanalai. Be naujų papildomų „Viasat“ rinkinių, žiūrovai gali rinktis ir kitų kanalų rinkinių: Kino, Animacijos, Gyvenimo būdo, Pažintinį, Sporto, Muzikos, 3D HD ir HD. Plačiau apie „Skynet“ IPTV >>>

Beje, šiuo metu palankiausios sąlygos prie „Skynet“ IPTV prisijungti ir naujiems žiūrovams. Iki rugsėjo 2 dienos užsisakius interneto ir IPTV paslaugų komplektą net tris mėnesius mėnesinis mokestis – 0 Lt. Plačiau apie akcijos sąlygas >>>

Malonių įspūdžių!