Nauja „Panasonic“ ausinių serija – išliekantis dizainas ir išskirtinė garso kokybė

„Panasonic“ pristato naują novatoriškų ausinių seriją HXD, kurią sudaro trys skirtingi modeliai: „HXD3“, „HXD5“ ir „HXD7W“. Šios ausinės – tai įrodymas, kad „Panasonic“ siekis yra siūlyti dailios išvaizdos produktus. Visa ausinių serija buvo sukurta remiantis minimalistinio dizaino koncepcija, kuri užtikrina produkto ilgaamžiškumą ir leidžia jam išlaikyti nuolatos aktualią urbanistinę stilistiką.

Nors „HXD3“, „HXD5“ ir „HXD7W“ išoriškai šiek tiek skiriasi, bet jos visos užtikrina nepriekaištingą garso kokybę. Kurdama šias ausines „Panasonic“ pasitelkė didžiausius pasiekimus garso technologijose, todėl šių ausinių naudotojai galės mėgautis krištolo grynumo garsu bet kokioje aplinkoje.

Ausinės „HXD3“: dviejų medžiagų junginys

„HXD3“ – tai stilingos, minimalisitinės išvaizdos ausinės, kuriose metalo korpusas derinamas su matinio paviršiaus rėmu. O penkių skirtingų spalvų pasirinkimas turėtų įtikti plačiai muzikos mylėtojų auditorijai. Be to, minkštos silikono pagalvėlės ne tik prideda papildomų akcentų šių ausinių dizainui, bet ir leidžia jas patogiai nešioti ant ausų. Šiose ausinėse taip pat panaudota speciali medžiaga, apsauganti nuo išorinio triukšmo.

Ausinės „HXD5“: eksperimentinis dizainas

„HXD5“ atstovauja minimalisitinio industrinio dizaino krypčiai. Šios ausinės yra dviejų spalvų – baltos ir juodos titaninės su raudona juostele. Be to, chromo akcentai ir ant jų krinantys šviesos bei spalvų atspindžiai šių ausinių išvaizdai suteiks unikalų efektą.  Be išskirtinio dizaino šis ausinių modelis turi didelius 40 mm skersmens garsiakalbius, minkštas sintetinės odos pagalvėles ir užtikrina garso kokybę, neatsiliekančią nuo išvaizdos.

Ausinės „HXD7W“: drąsus užmojis

Tiems, kurie nori išsiskirti, ausinių „HXD7W“ tvirtos konstrukcijos dizainas ir milžiniškas korpusas suteiks pakankamai dėmesio. Juodos ir baltos spalvų ausinės „HWD7W“ turi didžiulius garsiakalbių dėklus, kurie sustiprina ir 40 mm dydžio garsiakalbių atkuriamo garso įspūdį. Tad šios ausinės sugebės nustebinti ne vien savo išvaizda, bet ir garso kokybe. „HXD7W“ taip pat yra aprūpintos nuotolinio valdymo mygtuku ir mikrofonu, todėl jas galima naudoti kartu su mobiliuoju telefonu