Mobiliosios programėlės moksleiviams ir studentams

Rugsėjo 1–oji – Mokslo ir žinių diena į klases ir auditorijas sukviečia moksleivius ir studentus. Tiesa, šiandien mokiniai kitokie nei prieš gerą dešimtmetį – jų rankose dažnai būna ne sąsiuvinis ir pieštukas, o išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris.

Mobiliųjų programėlių kūrėjai neatsilikdami nuo laikotarpio siūlo studentams ir moksleiviams nemokamas programas jų išmaniesiems įrenginiams.

Nedidelės programėlės yra savotiški darbo kalendoriai. Juose galima žymėti paskaitų / pamokų laiką, skirtingais atspalviais užsirašyti būsimų egzaminų, testų ar kontrolinių datas ir dar daugybę dalykų.

O čia pateikiame tris populiariausias nemokamas programėles iš svetainės „Google Play“:

„School Helper“ – galima žymėtis paskaitų laiką ir kabinetus, prie dalykų žymėtis namų darbus, užduotis ir egzaminų / testų laiką.

„School Assistant“ – galima žymėtis, laiką, namų darbus, taip pat reitinguoti užduotis ir nustatyti automatinius priminimus.

„Stundenplan Deluxe“ – galima žymėti paskaitų laiką ir kitą informaciją spalvingame tvarkaraštyje, taip pat ant išmaniojo įrenginio darbalaukio „išsikelti“ reikiamą informaciją.