Mokslo metai su „Skynet“ – geriausias studentų pasirinkimas!

Artėjant rugsėjui – mokslo ir žinių mėnesiui, „Skynet“ komanda parengė ypatingą pasiūlymą studentams ir kviečia rinktis patikimą internetą. Studentai, iki spalio 30 dienos užsisakę „Skynet“ planą „Sky Eko“, turės galimybę net 9 mėnesius už internetą mokėti vos 17 litų per mėnesį. Pasirašiusiems bent 12 mėnesių sutartį įrengimas nekainuos nė cento.

Ir tai dar ne viskas! Pirmieji užsisakiusieji „Sky Eko“ planą turės galimybę laimėti net 500 Lt kuponą „Skynet“ interneto paslaugoms. Tereikia iki rugsėjo 30 d. užsiregistruoti www.skynet.lt/studentas, o spalio 1 d. burtų būdu išrinksime vieną laimingąjį.

Taip pat primename, kad vis dar galioja akcija „Atvesk draugą“, kurios metu pakvietę draugą prisijungti prie „Skynet“ draugų būrio turėsite galimybę abudu visą mėnesį už interneto paslaugas mokėti tik 1 Lt. Pasirinkę „Skynet“ nenusivilsite ir draugų nenuvilsite, nes tai itin spartus iki 1 Gb/s šviesolaidinis internetas, kuris tiekiamas sostinėje naudojant moderniausią „Cisco Systems“ įrangą, užtikrinančią patikimą ir saugų duomenų perdavimą.

Daugiau apie akcijos studentams sąlygas >>>

Kitos galiojančios akcijos >>>

Daugiau apie „Skynet“ – www.skynet.lt.