Pirmieji HTC telefonai 8X ir 8S su operacine sistema „Windows Phone 8“

Mobiliųjų telefonų gamintojai iš Kinijos HTC ir JAV korporacija „Microsoft“ pristatė pirmuosius bendrus telefonus su „Windows Phone 8“ operacine sistema – 8X ir 8S. Nauji išmanieji telefonai, kaip ir kiti HTC gaminiai, pasižymi išskirtiniu dizainu, puikiu „Beats Audio“ garsu ir aukštos kokybės vaizdo kamera.

„HTC išmaniųjų telefonų „Windows Phone 8X“ ir 8S sąjunga su mūsų prekės ženklu yra didelis žingsnis abiem kompanijoms. Kartu savo klientams siūlome išties unikalų produktą. Tikiuosi, kad tai – didelis žingsnis ilgalaikės partnerystės link“, – sakė kompanijos „Microsoft“ vadovas Steve‘as Ballmeris.

„Sukurti naujuosius telefonus mus įkvėpė unikalios operacinės sistemos „Windows Phone 8“ galimybės. Ši operacinė sistema yra viena pirmaujančių mobiliųjų ekosistemų, ji pajėgi konkuruoti su bet kuria išmaniųjų telefonų platforma“, – pabrėžė HTC vadovas Peteris Chou.

Bendrovė HTC, kurdama „Windows Phone 8X“ ir 8S modelių dizainą, stengėsi į visumą sulieti virtualias ir fizikines jo savybes bei perteikti „Live Tiles“ technologijos pranašumus. Todėl 8X ir 8S yra išskirtinės formos, ypač ploni ir patogūs laikyti.