Fotoaparatas „Fujifilm X–E1“ pelnė „Photokina STAR 2012“ apdovanojimą

„Fujifilm X–E1“ laimėjo „Photokina STAR 2012“ apdovanojimą. Tai jau antrasis „Fujifilm“ fotoaparatas su keičiamais objektyvais pelnęs šį tradicinį „Photokina“ apdovanojimą.

„Photokina STAR“ apdovanojimas, kurį įsteigė žurnalai „Photo Presse“ ir „digit!“, skiriamas produktams, išsiskiriantiems inovatyvumu ir tendencijas nustatančiomis technologijomis.

Kaip ir pripažintasis „Fujifilm X–Pro1“, naujasis fotoaparatas „Fujifilm X–E1“ pasižymi 16 mln. raiškos taškų „APS–C X–Trans CMOS“ jutikliu, metančiu iššūkį net ir pilno kadro vaizdo jutikliui. Taip pat, naujasis fotoaparatas pasižymi aukščiausios klasės OLED elektroniniu vaizdo ieškikliu, mažesniu korpusu, integruota blykste ir su visais „FUJINON XF“ objektyvais suderinama „X“ jungtimi. Daug žadantis naujasis „X“ serijos fotoaparatas sukomplektuotas su objektyvu „XF18–55mm F2.8–4 R LM OIS“ bus itin patogaus dydžio ir pasižymės greitu automatiniu fokusavimu.

Naujasis, dviejų galimų spalvų (sidabrinės ir juodos), klasikinės išvaizdos fotoaparatas prekyboje pasirodys šių metų pabaigoje.