„i–FlashDrive“ – patogu keistis informacija

Šiandien duomenų dalinimasis bei sinchronizavimas bevieliu ryšiu mums tampa jau įprastu reiškiniu, tačiau „Wi–Fi“ veikai ne visur. Ką daryti tada? Kompanija „Sanho“ „Apple“ gerbėjams siūlo pirmuosius pasaulyje išorinis duomenų kaupiklis pasaulyje „i–FlashDrive“.

„i–FlashDrive“ savo dizainu primena įprastą USB atmintinę. Viename šio adapterio gale yra mums visiems gerai pažįstamas USB 2.0 lizdas, skirtas adapterį prijungti prie kompiuterio, kuriame failus į „i–FlashDrive“ galime įsikelti kaip į įprastą USB raktą.

Kitame „i–FlashDrive“ adapterio gale – „iPhone“, „iPad“ ir „iPod touch“ jungtis, leidžianti prijungti adapterį prie įrenginio ir jame matyti bei peržiūrėti visus iš kompiuterio įkeltus failus, t.y.: muzikinius kūrinius, dokumentus, vaizdo įrašus, nuotraukas bei kitus failus.

Tam, kad „iOS“ įrenginyje būtų lengviau peržiūrėti reikiamus failus, gamintojas sukūrė specialią aplikaciją, kurią nemokamai galima atsisiųsti iš „App Store“. Joje galima ne tik matyti į atmintinę įkeltus failus, bet ir juos peržiūrėti ar, pavyzdžiui, paleisti reikiamą muzikos kūrinį.

Šie patogūs yrenginiai yra keturių skirtingų dydžių: 8, 16, 32 ar net 64 gigabaitų talpos. 8 gigabaitų modelis kainuoja 249 litus, 16GB – 369 litus, 32GB – 589 litus, o 64GB – 959 litus.