Naujoji „Logitech“ garsiakalbių sistema – skambaus garso ir unikalios išvaizdos derinys

„Logitech“ pristato naują produktą kompiuteriams skirtų garso sistemų spektre – garsiakalbius „Logitech Speaker System Z553“. Naujoji 2.1 tipo garsiakalbių sistema išsiskiria aukšto lygio akustinėmis ypatybėmis ir modernia minimalistine išvaizda, kuri suteiks papildomų akcentų bet kokio kambario interjerui.

Naujoji „Logitech“ sistema susideda iš dviejų aukštų dažnių garsiakalbių ir vieno į apačią nukreipto žemų dažnių garsiakalbio, kurie iš viso suteikia 40 vatų realiosios galios garso (RMS). Viena RCA ir dvi 3,5 mm standarto garso jungtys leidžia vienu metu prie šios sistemos prijungti iki 3 skirtingų prietaisų, pavyzdžiui, kompiuterį, muzikos grotuvą, televizorių ar žaidimų kompiuterį, išmanųjį telefoną bei kitus įrenginius. Be to, ši sistema aprūpinta kompaktišku valdymo pulteliu, per kurį galima nustatyti žemų dažnių lygį ar reguliuoti garsumą.

„Logitech Speaker System Z553“ yra puikus pasirinkimas žmonėms, kurie ieško formos ir funkcijos derinio kompiuterio garsiakalbiuose ir nori suteikti daugiau įspūdžių savo garso patirčiai mažose erdvėse, – sakė „Logitech“ atstovas. – Išsiskirianti kompaktiška forma, nepriekaištinga garso kokybe ir jungčių galimybėmis, naujoji 2.1 tipo sistema atrodys ir skambės įspūdingai bet kokiame kambaryje“.

Dėl kompaktiškos ir universalumu išsiskiriančios konstrukcijos ši sistema gali būti pritaikyta specifiniams poreikiams. Aukštų dažnių garsiakalbių aukštį galima reguliuoti naudojantis metaliniais stoveliais. Juos taip pat galima sumontuoti ant sienos, o 2 metrų ilgio laidai suteikia pakankamai laisvės optimaliam jų išdėstymui kambaryje.

Kaina ir pasirodymo data

„Logitech Speaker System Z553“ rinkoje pasirodys 2012 m. spalio mėn., jos rekomenduojama pardavimo kaina yra 129,99 euro (apie 450 litų).