„Danske“ banke – privilegijuota mokėjimo kortelė kreditams ir kelionėms

2012 m. lapkričio 6 dieną „Danske“ bankas ir privatiems klientams pradeda siūlyti išskirtinių privilegijų mokėjimo kortelę „MasterCard Platinum“. Verslo klientams kortelė išduodama nuo praėjusių metų lapkričio mėnesio. Taigi, ir privatūs, ir verslo klientai nuo šiol galės naudotis specialiomis kredito limito sąlygomis, privilegijomis keliaujant lėktuvais ir nuomojantis automobilius, padidintos rizikos kelionių draudimu.

„MasterCard Platinum“ skirta turintiems išskirtinių poreikių skolinimuisi ir kelionėms. Kortelės kredito limito sąlygos leis klientams nepadengti sumos 45 dienas nemokant palūkanų, o paskui dar dvejus metus palūkanos bus skaičiuojamos nuo nesumokėto limito.

„Privilegijuota mokėjimo kortelė įrodo ypatingą jos turėtojo statusą visame pasaulyje. Visų pirma, garantuojamas lankstumas skolinantis ir grąžinant kreditus. Dvejiems metams nemokamai klientams bus suteikiamas kredito limitas, kuriam nustatytas 45 kalendorinių dienų nemokamų palūkanų periodas. Praėjus numatytam terminui, palūkanos perskaičiuojamos nuo likusios neapmokėtos sumos. Padengus panaudotą kredito limitą nemokamų palūkanų periodas bus atnaujinamas“, – sako Darius Jasinskis, „Danske“ banko Produktų valdymo departamento direktorius.

Pasak D. Jasinskio, be palankių kredito sąlygų, kortelė pravers ir mėgstantiems keliauti. „MasterCard Platinum“ savininkas kartu su šeima draudžiamas padidintos rizikos kelionių draudimu, taikančiu itin didelę draudiminę apsaugą, apimančią nuo kelionės ar bagažo pristatymo vėlavimo draudimo iki būtinosios medicinos pagalbos, civilinės atsakomybės draudimo. Be to, draudimas galioja ir mėgėjiško laisvalaikio metu – nardant, slidinėjant, kopiant į kalnus ar buriuojant.

Taip pat išduodama „Priority Pass“ kortelė leis ilsėtis VIP salėse daugiau nei 600 oro uostų. Kartu su „MasterCard Platinum“ bus galima užsisakyti ir visame pasaulyje galiojančią automobilių nuomos „Avis“ kortelę, užtikrinančią ne tik nuolaidas paslaugoms, bet ir greitesnį bei patogesnį aptarnavimą, atskirą rezervavimo liniją.