BS/2 inžinieriams – specializuoti CINEO mokymai

 

Pasaulyje didėjant savitarnos įrangos su grynųjų pinigų vidaus recirkuliacijos (angl. Cach Recycling) funkcija skaičiui, auga ir techninių specialistų, galinčių pasiūlyti tokių įrenginių priežiūros paslaugų, poreikis. Įmonė BS/2, tiekianti bankinę įrangą, kurianti sprendimus bankininkystės ir mažmeninės prekybos sektoriams, gruodžio pradžioje surengė techninius mokymus, kuriuose inžinieriai apmokomi dirbti su „Wincor Nixdorf“ CINEO bankomatais. Primename, kad „Wincor Nixdorf“ – ilgametė sertifikuota BS/2 partnerė.

CINEO bankomatai su „Cash Recycling“ funkcija – populiarus sprendimas organizacijoms, kurios visą galimą bankomatų funkcionalumą nori turėti vienoje sistemoje. Tai naujos kartos prietaisai, galintys ir priimti, ir išduoti pinigus. Pagrindiniai šios linijos privalumai – intuityviai suprantamas darbo modelis, greitas transakcijų apdorojimas ir naujausios banknotų atpažinimo technologijos. Sistema ypatinga tuo, kad gali išduoti tuos pačius pinigus, kurie prieš tai buvo kliento įnešti, o tai ženkliai sumažina inkasacijos sąnaudas ir optimizuoja pinigų apyvartą.

CINEO mokymai rengiami BS/2 mokymo centre. Verta pabrėžti, kad tai pirmasis posovietinėje erdvėje bei antrasis pasaulyje sertifikuotas Vokietijos bendrovės „Wincor Nixdorf“ kompetencijos centras. Mokymus veda kompanijos „Wincor Nixdorf“ vyriausiasis inžinierius Jochen Hornig, o dviejų savaičių trukmės kursai suskirstyti į dvi dalis.

„Mokymus suskirstėme į dvi dalis. Pirmąją savaitę „Wincor Nixdorf“ vyriausiasis inžinierius Jochen Hornig BS/2 techninės priežiūros konsultantams pristatė visas CINEO bankomatų technines galimybes. Vėliau mūsų specialistai drauge su „Wincor Nixdorf“ ekspertu surengė kursus BS/2 inžinieriams. Pastarieji ateityje šia informacija dalysis su antrinių BS/2 bendrovių techniniais specialistais. Tokiu būdus savo klientams užtikrinsime aukščiausios kokybės techninės priežiūros paslaugas“, – pasakoja BS/2 technikos direktoriaus pavaduotojas Andrej Smirnov.

Primename, kad BS/2 drauge su „Wincor Nixdrof“ pristato CINEO bankomatus tarptautiniuose bankinių technologijų forumuose, kurie 2011 metais vyko Kazachstane, šių metų rugsėjį – Kirgizijoje, lapkritį – Gruzijoje, o kitais metais planuojami Azerbaidžane, Armėnijoje ir kitose šalyse.

Plačiau apie bendrovę BS/2 ir jos produktus bei paslaugas – www.bs2.lt.

Plačiau apie CINEO >>>

Plačiau apie „Wincor Nixdorf“ >>>