„Huawei“ pristatė programinės įrangos inovaciją

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšio technologijų sprendimų tiekėjų „Huawei“ Pasauliniame mobiliųjų technologijų kongrese „Mobile World Congress 2013“ pristatė programinę įrangą „AirSharing“. „Huawei“ programinė įranga „AirSharing“ sujungia įvairių įrenginių – išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir buitinės technikos turinį, funkcijas bei jų valdymą per „Huawei“ bevielį ryšį. „AirSharing“ pasiekiamas per „Emotion UI“ vartotojo sąsają, demonstruoja „Huawei“ siekį vystyti inovatyvią programinę įrangą.

„AirSharing“ dėka galima atlikti keletą funkcijų – išmaniajame telefone esančias nuotraukas ir turinį demonstruoti per televizoriaus ekraną, žaidimus žaisti planšetiniame kompiuteryje ar televizoriaus ekrane. „AirSharing“ taip pat pritaikomas versle, verslininkai gali atitrūkti nuo savo nešiojamųjų kompiuterių ir per išmaniuosius telefonus naudojant Wi-fi ryšį dalintis dokumentais bei transliuoti pasirinktą medžiagą monitoriuje.

„Airsharing“ yra naujausia mūsų programinės įrangos inovacija, kuri kartu su patentuotu „Emotion UI“ padeda išsiskirti ir pasiūlyti klientams lengvai naudojamą sprendimą”, – sakė „Huawei“ sprendimų vartotojams grupės generalinis direktorius Richardas Yu. „Netolimoje ateityje planuojame šios daugiafunkcinės platformos plėtrą, atidarant „Airsharing“ trečiųjų šalių turinio tiekėjams ir kūrėjams, taip suteikiant klientams dar daugiau naudos šiame išmaniajame pasaulyje.”

Per trečiųjų šalių turinio tiekėjus ir licencijuotus kūrėjus „AirSharing“ siekia tapti aukštos kokybės, daugiafunkciniu media šaltiniu, suteikiančiu „Huawei“ klientams interaktyvų ir turtingesnį video ir audio turinį.

„AirSharing“ yra aktyvuotas „Huawei Emotion UI“ vartotojo sąsajoje, kuri veikia „Android 4.1” sistemos pagrindu ir yra instaliuota „Huawei“ išmaniuosiuose telefonuose bei planšetiniuose kompiuteriuose – „Ascend P2“, „Ascend D2“ ir „Ascend Mate“. „Emotion UI“ vartotojo sąsaja lengva naudotis ir pritaikyti pagal asmeninius poreikius. „UniHome“ funkcija sujungia visus vartotojo buityje naudojamus ekranus su pagrindiniu meniu. „Huawei“ patentuota „Me Widget“ geriau išnaudoja ekraną, derindama visą informaciją ir funkcijas viename pagal asmeninius poreikius pritaikomame valdiklyje. „Emotion UI“ įdiegtas platus ekrano temų pasirinkimas, temų foniniai paveikslėliai suteikia vartotojams ryškesnę vizualinę patirtį. Siekiant sustiprinti duomenų apsaugą prie originalaus ekrano užraktų asortimento pridėtas telefono atrakinimas identifikavus savininko veidą.

„Emotion UI“ iš anksto įdiegta išmaniųjų telefonų „namų šeimininkės“ funkcija, atliekanti realaus laiko duomenų srauto stebėjimą, automatinį adresatų blokavimą, periodišką sistemos valymą, spontanišką tuščiosios eigos programų nutraukimą ir talpyklos valymą. Taip pat įdiegta antivirusinė programa, energijos taupymo technologijos, privatumo apsauga ir programinės įrangos valdymas.