Lietuvoje pradėjo veikti skaitmeninė muzikos paslauga „Spotify”

„Spotify” suteikia naujų galimybių klausytis mėgstamos muzikos neperkant ar neatsisiunčiant atskirų albumų. Naudodamiesi „Spotify“, Lietuvos muzikos gerbėjai gauna nemokamą, kiekvieno poreikius atitinkančią ir teisėtą prieigą prie daugiau kaip 20 milijonų muzikos įrašų.

Pamėgtų įrašų vartotojai gali klausytis asmeniniame ar planšetiniame kompiuteryje, mobiliajame telefone ar naudodamiesi namų pramogų sistema. Tereikia „Spotify“ paieškoje įvesti norimo atlikėjo vardą, albumo ar kūrinio pavadinimą. Paslauga taip pat leidžia stebėti draugų, atlikėjų ar įžymybių grojaraščius ir klausytis „Spotify” radijo.

Pasaulyje didelio populiarumo sulaukusi muzikos paslauga „Spotify” yra nemokama ir vartotojams suteikia galimybę kiekvieną mėnesį džiaugtis patinkančiais muzikos įrašais. Juos visus taip pat galima turėti savo mobiliajame įrenginyje įdiegus muzikos grotuvą „Spotify Premium“.

Muzika skatina bendrauti, todėl tai daro ir „Spotify“. Paslauga leidžia dalintis pamėgta muzika ne tik jos platformoje, bet ir „Facebook“, „Twitter“ paskyrose, bloguose ar elektroniniu paštu. Vartotojai taip pat gali sekti vieni kitų naujienas – atradus gerų muzikos įrašų, žinia galima pasidalinti su kitais žmonėmis.

„Spotify“ siūlo tris būdus pradėti naudotis paslauga:

1) „Nemokamas Spotify“ iš karto suteikia prieigą prie muzikinių kūrinių. Klausytis jų galima visiškai nemokamai, kartu vartotojai matys reklamą.

 2) „Neribotas Spotify“ – neribota prieiga prie muzikos įrašų, nerodomi reklaminiai pranešimai. Tokia paslauga kainuoja 3,49 EUR per mėnesį.

 3) Su „Spotify Premium“ galima atsisiųsti pageidaujamus įrašus ir jų klausytis visuose savo įrenginiuose, neprisijungus prie interneto. Vartotojams taip pat užtikrinama aukštesnė garso kokybė, nerodoma reklama. Visa tai – už 6,99 EUR per mėnesį.

„Spotify“ siūlo viską, ko vartotojai gali norėti iš muzikinių paslaugų. Paslauga nemokama, greita, paprasta ir užtikrina gerą garso kokybę. Siekiame, kad konkrečiai akimirkai tinkama muzika būtų bet kada pasiekiama, o žmonės galėtų klausytis, atrasti ir dalintis muzika. Išbandykit „Spotify“, jums patiks“, – sako Andresas Sehras, „Spotify“ direktorius.

Išbandyti paslaugą galima apsilankius www.spotify.com.