BS/2 dalyvavo konferencijoje „ATMs in Russia & CIS“


Maskvoje vykusioje konferencijoje „ATMs in Russia & CIS“ BS/2 atstovas Denis Korobkov pristatė „ATMeye.iQ“ galimybes

Š. m. balandžio 4 dieną Maskvoje vyko kasmetė konferencija „ATMs in Russia & CIS“. Renginys po vienu stogu subūrė įvairių bankinio sektoriaus sričių specialistus: bankų darbuotojus, bankomatų gamintojus, programinės įrangos kūrėjus, priežiūros paslaugų bendrovių specialistus, valdančių institucijų, švietimo ir juridinių įstaigų atstovus.

Pagrindinė konferencijos tema – bankomatų saugumo užtikrinimas. Pranešimus renginyje skaitė Rusijos ir Europos bankų bendruomenės ekspertai. UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos (BS/2) Programinės įrangos pardavimo skyriaus vadovo Deniso Korobkovo pranešimo tema – „ATMeye.iQ“ – kompleksinis požiūris į savitarnos įrenginių apsaugą. Mobilioji „ATMeye.iQ“ versija.

„Bankomatų saugumo klausimas kasdien darosi vis aktualesnis. Vis dažniau bankinio sektoriaus atstovai susimąsto apie būtinybę rasti papildomų lėšų ir skirti jas savo įrenginių tinklo saugumui. Savo pranešime paliečiau nusikaltimų, susijusių su savitarnos įrenginiais, temą ir galimas prevencijos priemones. Daugiausia dėmesio skirta aparatiniam programiniam kompleksui „ATMeye.iQ“, kurį sukūrė mūsų bendrovė ir kuris jau sėkmingai sprendžia panašias problemas daugiau nei 40 tūkst. įrenginių“, – sako D. Korobkovas.

Pagrindinis pranešimo akcentas – naujas funkcionalumas, įdiegtas naujoje versijoje „ATMeye.iQ 1.1.3“. Aptarti naujos mobilios „ATMeye.iQ programos naudojimo privalumai siekiant maksimalaus asmenų, atsakingų už bankomatų tinklo saugumą, informavimo. Ši programa padeda kontroliuoti procesus, vykstančius savitarnos įrenginyje, realiuoju laiku gauti nuotraukas ir vaizdo medžiagą į mobilųjį prietaisą. „Mobile ATMeye.iQ taip pat leidžia gauti informaciją apie bankomate vykstančius procesus ir laiku į ją sureaguoti (sustabdyti / paleisti bankomato programą, įjungti / išjungti bankomato signalizaciją, apsaugos tarnybų iškvietimas, atsakingo darbuotojo informavimas el. paštu ir t. t.) pasitelkus į pagalbą mobilųjį įrenginį.  

D. Korobkovo teigimu, konferencijos dalyviai domėjosi ir papildomomis „ATMeye.iQ 1.1.3“ funkcijomis – nuotolinio galutinės įrangos failų sistemos administravimo galimybe „Remote File Management.iQ (REM.iQ). Šis programinis sprendimas suteikia galimybę savitarnos įrenginyje įdiegti, parsisiųsti, peržiūrėti ir paleisti įvairius failus (procesus) nereikalaujant techninio specialisto atvykimo į vietą ir taip taupant išlaidas.

„Dalyvauti tokiuose renginiuose visada naudinga, nes tai leidžia nauju žvilgsniu pasižiūrėti į savo produktus, sužinoti apie naujas tendencijas ir sprendimus. Šiemet ypač malonu buvo išgirsti teigiamų atsiliepimų iš klientų, kurie jau naudojasi mūsų sprendimais, ir įsitikinti, jog einame teisingu keliu“, – pabrėžė D. Korobkovas.

Konferencija kasmet sutraukia įvairiose bankomatų sektoriaus srityse dirbančius ekspertus ir kviečia juos aptarti naujausias tendencijas bei grėsmes, tolimesnio darbo ir produktyvaus bendradarbiavimo strategiją. Šiemet renginyje dalyvavo per 150 specialistų iš įvairių šalių.

Tarptautinė kompanija BS/2, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“ ir daugiau nei 20 metų dirbanti bankinių technologijų rinkoje, specializuojasi kurdama bankams skirtus programinius sprendimus, tiekdama techninę įrangą, teikdama techninės priežiūros, sisteminės integracijos bei užsakomąsias paslaugas. Šiuo metu „Penkių kontinentų“ produkcija tiekiama į 65 pasaulio šalis, o antrinės kompanijos bendrovės įkurtos 9-iose valstybėse.

Plačiau apie konferenciją >>>

Plačiau apie sprendimą „Mobile ATMeye.iQ>>>