„IBA Group“ mini 20 metų jubiliejų


Iš kairės: Paulius Bučelis (BS/2), Sergej Pavlovič („Bank BelVEB“), Anna Pankraz (Wincor Nixdorf“), Hagen Hoehl („Wincor Nixdorf“), Pavel Aleksandrovič („IBA Group“), Alekse

Š. m. balandžio pradžioje tarptautinė įmonių grupė „IBA Group“ minėjo 20 metų veiklos jubiliejų. Tai tarptautinė IT paslaugų ir sprendimų tiekėja, vienijanti per 2 500 profesionalų, gebančių išspręsti klientų problemas, susijusias su informacinių sistemų bei technologijų kūrimu ir modernizavimu. „IBA Group“ tikslas – pasiūlyti įvairių pasaulio regionų klientams aukštos kokybės IT sprendimų, padedančių sėkmingai plėtoti verslą. Daugiau nei 40-yje šalių augantis nuolatinių bendrovės klientų skaičius įrodo, kad „IBA Group“ sprendimai atitinka užsakovų lūkesčius ir padeda pasiekti norimų rezultatų.

Į Minsko „Dvorec respubliky“ vykusią iškilmingą jubiliejaus šventę susirinko per 400 svečių iš viso pasaulio: partnerių, klientų, kolegų ir bičiulių. Tarp jų – ir UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) atstovai.

„IBA Group“ ilgametė BS/2 partnerė. Daugiau nei 15 metų drauge su „IBA Group“ įgyvendiname projektus didžiausiuose Baltarusijos bankuose ir kitose finansų institucijose. Sveikindami kompaniją su solidžiu jubiliejumi, BS/2 atstovai palinkėjo prasmingo tolimesnio bendradarbiavimo, naujų idėjų ir sėkmingo jų įgyvendinimo“, – sako BS/2 Regioninio pardavimo poskyrio vadovas Nikolaj Zaleščuk.

Plačiau apie „IBA Group“ >>>

Plačiau apie BS/2 >>>