„Samsung“ pristato naują turinį „Galaxy S 4“

Pristatydama naująjį išmanųjį telefoną „Galaxy S4“ kompanija „Samsung Electronics“ paskelbė apie populiariausią EA kompanijos žaidimą „Need for Speed Most Wanted“, pritaikytą specialiai „Samsung“ produktams. Žaidimą iš „Samsung Hub“ nemokamai galės parsisiųsti pirmieji 100 tūkst. „Galaxy S4“ vartotojų.  

Bendradarbiavimas su EA – vienas iš susitarimų, kurie užtikrina turinio platinimą per „Samsung Hub“. „Samsung“ artimai bendradarbiauja su žaidimų kūrėjais „Gameloft“ ir „Glu“, skiria ypatingą dėmesį turiniui, pritaikytam vaikams, taip pat knygų ir kt. turinio diegimui. Partneryste su EA „Samsung“ siekia vartotojams Europoje pateikti įvairiapusišką aukštos kokybės turinį.  

Need for Speed Most Wanted“ žaidimoSamsung“ versija taip pat veikia su „Samsung Galaxy Note II“.

„Michelin“

Programa „Michelin Traffic“ realiuoju laiku suteikia prieigą prie informacijos apie eismą vienuolikoje Europos šalių svarbiausių miestų kelių ir greitkelių. Partnerystė taip pat apima programėlę „Michelin Restaurants“, kuri vartotojams suteikia galimybę pasirinkti restoraną Prancūzijoje ir Vokietijoje, atsižvelgiant į tam tikrus paieškos kriterijus, pavyzdžiui, „Michelin“ restoranų sistemą. Programėlė „Michelin Restaurants“ taip pat leidžia internete patalpinti apsilankymo restorane nuotraukas ir paskelbti atsiliepimą apie patiekalus. Bendrų „Michelin“ ir „Samsung“ programų diegimas tęsis vasarą pristačius programėlę „Michelin Travel“, kuri teiks rekomendacijas apie 30 000 turistams patrauklių vietų visoje Europoje.

„Goodbeans“

Išmanieji telefonai – priemonė, leidžianti vartotojams naudotis specialiai jiems skirtu turiniu, kuris atkuriamas įdiegus „Samsung Apps“ programėles. Programėlių kūrėja kompanija „Goodbeans“ išskirtinai „Samsung Hub“ diegia „Nighty Night“ (pasirinkus vieną iš 8 kalbų – italų, ispanų, vokiečių, anglų, prancūzų, rusų, portugalų ir olandų) ir „Little Fox Music Box“ (pasirinkus anglų arba vokiečių kalbą) programėles. Kokybiškai vaizdą atkuriančiame „Galaxy S4“ ekrane patogu pramogauti naudojantis vienomis populiariausių pasaulyje programėlių.