Iki gegužės pabaigos pratęsiama mokytojų atranka į ilgalaikes kvalifikacijos tobulinimo stažuotes

Ugdymo plėtotės centras iki gegužės 31 d. pratęsia mokytojų atranką į ilgalaikes stažuotes. Dalyvauti stažuotėse kviečiami ikimokyklinio, priešmokyklinio, bendrojo ugdymo pedagogai, turintys ne mažesnę kaip 8 metų pedagoginio darbo patirtį ir dirbantys visu krūviu. Galimybę stažuotis suteikia centro vykdomas Europos socialinio fondo finansuojamas projektas „Pedagogų kvalifikacijos tobulinimo ir perkvalifikavimo sistemos plėtra (III etapas)“.

Mokytojai turės galimybę stažuotis kitose Lietuvos, taip pat ir užsienio, švietimo, mokslo, kultūros įstaigose, švietimo projektuose. Pagrindinėse darbovietėse jiems bus išlaikomos visos socialinės garantijos, atostogų laikas ir darbo vieta bei mokama stipendija. Taip pat galima stažuotė metodinėms priemonėms ir vadovėliams rengti, universitetinėms studijoms pagal pasirinktą studijų programą ar jos dalį.

Pusės metų stažuočių pradžia – 2013 m. rugsėjo 2 d. ir 2014 m. vasario 3 d. O metų trukmės stažuočių pradžia – 2013 m. rugsėjo 2 d.

Paraiškos ir kiti dokumentai teikiami internete prisijungus prie mokytojų registravimo sistemos http://www.ugdymas.upc.smm.lt/duomenys/.

Stažuotės metu stažuotojams vietoj darbo užmokesčio iš projekto lėšų bus mokamos stipendijos. Stipendijos bus derinamos individualiai prieš pasirašant stažuotės sutartį.