Gandas: „iOS 7“ turės „LinkedIn“ integraciją

Operacinės sistemos mobiliems įrenginiams „iOS 7“ bandomojoje versijoje rastas programinis kodas rodo, jog „Apple“ gali naujausioje „iOS“ versijoje, kuri pasirodys rudenį, įdiegti populiaraus socialinio tinklo „LinkedIn“ sąsają.

Nors bandomojoje versijoje šio socialinio tinklo integracijos dar nėra, programinio kodo fragmentas rodo, jog „LinkedIn“ integracija turėtų būti į jau šioje platformoje integruotus „Twitter“ ir „Facebook“. Tačiau dar nėra aišku, ar „LinkedIn“ integraciją išvysime „iOS 7“ versijoje.

„Apple“ populiariausio pasaulyje socialinio tinklo „Facebook“ integraciją testavo „iOS 5“ bandomojoje versijoje, tačiau vartotojai ja galėjo naudotis tik tuomet, kai buvo pristatyta „iOS 6“.

„LinkedIn“ – socialinis tinklas, skirtas bendrauti su verslo partneriais, užmegzti naujus profesinius ryšius ir ieškoti darbo ar darbuotojų. Įkurtas 2002 m. „LinkedIn“ prireikė 6 metų, kad pasiektų 50 milijonų narių ribą. Tačiau tam, kad „LinkedIn“ padvigubintų šį skaičių, prireikė vos pusantrų metų. Socialinis tinklas uždirba iš reklamos bei mokamų paskyrų verslui.