BS/2 specialistai lankėsi „Wincor Nixdorf“ techninėje konferencijoje

Š. m. birželio 24–27 dienomis bendrovės „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) specialistai kėlė kvalifikaciją Vokietijoje, Bad Lippspringe, kompanijoje „Wincor Nixdorf“. Pasaulinės bankinės techninės įrangos gamybos lyderės organizuojamoje techninėje konferencijoje BS/2 atstovai turėjo galimybę iš pirmų lūpų išgirsti apie įmonės naujoves, aptarti jų technines charakteristikas, gauti atsakymus į visus iškylančius klausimus. Beje, šiemet konferencija skirta ne tik techniniams darbuotojams, bet ir mokymo specialistams, kurie įgytomis žiniomis vėliau dalysis mokymo bei kompetencijos centruose.

„Wincor Nixdorf“ techninė konferencija buvo suskirstyta į dvi dalis – vienoje iš jų buvo akcentuojamos bankinio sektoriaus, kitoje – mažmeninės prekybos aktualijos. Daugiausia dėmesio šiemet skiriama saugumo temoms, kurios aktualios tiek bankams, tiek įvairioms prekybos įstaigoms ir jų klientams.

„Standartinės apsaugos, kurią šiandien galima rasti beveik visuose moderniuose įrenginiuose, klientams jau nebepakanka. Išradingumo nestokojantys nusikaltėliai verčia gamintojus sukti galvas ir kurti vis modernesnes apsaugos priemones. Ekspertai rekomenduoja į pagalbą pasitelkti ir programinę įrangą. Tokie sprendimai kaip „ATMeye.iQ gali ne tik padidinti galutiniam naudotojui skirtos įrangos saugumą, bet ir sumažinti saugumui skiriamas išlaidas, efektyviau išspręsti galimus nesklandumus su įrenginių naudotojais“, – sako BS/2 technikos direktorius Tomas Bublys.

Dar viena konferencijoje aptarta tema – spartėjantys kompiuteriai ir dėl to augantis spartesnių specializuotų įrenginių poreikis. Bankomatų naudotojai nebenusiteikę laukti, kol įrenginio ekrane pasirodys vykdomos operacijos langas ar pasikeis rodomas vaizdas, todėl gamintojai priversti į savo įrenginius diegti kuo spartesnius kompiuterius ar ieškoti kitų kelių.

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė BS/2 – ilgametė „Wincor Nixdorf“ partnerė, platinanti šios kompanijos bankinę savitarnos įrangą Rytų Europos ir Azijos šalyse bei kurianti įvairią programinę įrangą bankiniam ir mažmeninės prekybos sektoriams.

Plačiau apie bendrovę BS/2 ir jos produktus >>>

Plačiau apie bendrovę „Wincor Nixdorf“ >>>