Vasariška „Penki TV“ dovana – tiesioginė 1 000 km lenktynių transliacija

Vidurvasarį „Penki TV“ kviečia švęsti lenktynių trasoje arba... prie ekrano. Liepos 13 dieną Palangoje vyks pačios laukiamiausios žiedinės lenktynės Lietuvoje. „Penki TV“ kviečia stebėti tiesioginę jų transliaciją savo kompiuteryje arba mobiliajame įrenginyje internetu www.delfi.lt ir užtikrina sklandų bei kokybišką vaizdo srautą.

Šiose jau keturioliktose varžybose nugalės ta komanda, kuriai pirmai pavyks nuvažiuoti 1 000 kilometrų distanciją – arba 334 specialiai tam įrengtos trasos ratus. Vienas pajėgiausių dalyvių rikiuotėje – praėjusių metų kvalifikaciją laimėjęs ir trasos rekordą pagerinęs „Aquila CR1 S65“. Jį paeiliui pilotuos keturi lenktynininkai: Ramūnas Čapkauskas, Deividas Jocius, Vadimas Gitlinas ir Tomas Šipkauskas. Kita į pergalę pretenduojanti komanda – jungtinis Benedikto Vanago bei brolių Nemuno ir Nerijaus Dagilių ekipažas. Netikėtumų gali pateikti ir nemažai kitų dalyvių, pavyzdžiui, „Radical SR5“ prototipą vairuosiantys Arūnas Granskas, Rokas Steponavičius ir Ernesta Globytė.

Vis dėlto ilgų distancijų lenktynės yra žavios tuo, kad nugalėtoją prognozuoti itin sunku. Taigi, staigmenų ir azarto čia tikrai nepritrūks.

Malonių įspūdžių!

Plačiau apie varžybas – www.racing.lt.

Plačiau apie „Penki TV“ – www.penki.tv.