„nVidia Shield“ žaidimų kompiuteris pasirodys liepos pabaigoje

Daugelis žaidėjų prisimins, kad hibridinis žaidimų kompiuteris „nVidia Shield“ turėjo pasirodyti praėjusį mėnesį, birželio 27 dieną, tačiau buvo nukeltas. Ką tik „nVidia“ pranešė oficialią datą, kada žaidėjai tikrai sulauks įrenginio – liepos 31 dieną.

Oficialiame pranešime spaudai „nVidia“ ypač dėkoja tiems pirkėjams, kurie užsisakė „Shield“ žaidimų kompiuterį ir palaukė iki liepos 31 dienos. Kompanija pabrėžia norėjusi tobulo produkto, tad iškilusioms mechaninėms problemoms pataisyti prireikė kiek daugiau nei mėnesio.

Galime priminti, kad „nVidia Shield“ turės penkių colių jutiklinį ekraną, kuris pasižymės 1280x720 taškų raiška. Pats ekranas yra pritvirtintos prie bendros sistemos, kuri panaši į didelį pultą. Tuo tarpu šis įrenginys taps vienu iš pirmųjų, kuriame darbuosis naujasis „Tegra 4” lustas.

Nešiojamajame žaidimų kompiuteryje veiks „Google Android“ operacinė sistema, tad esant kelyje būtent šios OS žaidimus ir bus galima žaisti. O namuose bus galimybė iš savo AK, kuriame yra „GeForce“ vaizdo plokštė, transliuoti žaidimo vaizdą į prietaisą. Šių metų pradžioje buvo anonsuota 350 JAV dolerių įrenginio kaina, bet vėliau ji sumažinta iki 300 JAV dolerių.