Kasmečiame „Wincor Nixdorf“ partnerių susitikime – dalijimasis patirtimi ir apdovanojimai kompanijai „BS/2“

Bankinės įrangos gamybos lyderės Vokietijos kompanijos „Wincor Nixdorf“ partneriai rugsėjo 30–spalio 2 dienomis rinkosi Vokietijos mieste Bad Driburge, kur vyko „Regional Partner Summit Europe 2013“. Renginyje dalyvavo apie 120 žmonių, atstovavusių beveik 60-iai kompanijų. Europoje dirbantys „Wincor Nixdorf“ partneriai renginyje dalijosi patirtimi, domėjosi naujovėmis, mezgė naujus ryšius, diskutavo apie partnerių tinklo stiprinimą ir plėtrą.

Kartu su įmonėmis iš įvairių Europos šalių suvažiavime dalyvavo ir Lietuvos bendrovės „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) komanda. Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti BS/2 – ilgametė „Wincor Nixdorf“ partnerė, ne tik tiekianti Baltijos, Rytų ir Centrinės Azijos bei kitų šalių finansų ir mažmeninės prekybos sektoriams Vokietijos kompanijos įrangą, bet ir kurianti prie jos derančius programinius sprendimus, padedančius automatizuoti, optimizuoti ir plėsti verslą.

„Susitikimas sutapo su „Wincor Nixdorf“ finansinių metų pabaiga ir tapo puikia galimybe pasidalyti patirtimi, sužinoti apie nuveiktus darbus ir naujoves, pasisemti įkvėpimo, aptarti galimus bendradarbiavimo aspektus. Partneriai nemažai dėmesio skyrė nuveiktų darbų analizei, pristatė reikšmingus laimėjimus ir ateities strategiją“, – teigė BS/2 direktoriaus pavaduotojas Tomas Augucevičius.

Suvažiavime buvo aptartos bankininkystės rinkos tendencijos, logistikos ir pinigų srautų recirkuliacijos projektai bei aktualūs mažmeninės prekybos automatizavimo klausimai. Renginio dalyviai turėjo galimybę susipažinti su naujausiais „Wincor Nixdorf“ produktais ir sprendimais.


Iš kairės į dešinę: „Wincor Nixdorf“ prezidentas ir generalinis direktorius Eckard Heidloff, įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas ir „Wincor Nixdorf“ netiesioginių pardavimų departamento direktorius Hagen Höhl

Paskutinę suvažiavimo dieną tradiciškai paskelbtos nominacijos už geriausias paslaugas, sprendimus, pardavimo pasiekimus, padarytą pažangą ir kt. Lietuvos kompanija – vienintelė Europos kompanija, įvertinta net dviem svariais apdovanojimais, kuriuos įteikė „Wincor Nixdorf“ prezidentas ir generalinis direktorius Eckard Heidloff. Įteikdamas apdovanojimus įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininkui Idrakui Dadašovui p. Eckard Heidloff atkreipė dėmesį į tai, kad „Penki kontinentai“ – vienas iš pirmųjų partnerių, jau 18 metų sėkmingai bendradarbiaujančių su „Wincor Nixdorf“.

Geriausiu sprendimu (angl. Best Banking Solution 2012/2013) įvardytas BS/2 produkto „Payments.iQ įdiegimas Kazachstano VTB banke, o geriausios paslaugos kategorijoje (angl. Best Banking Service 2012/2013) įvertinta sėkminga antrinės BS/2 bendrovės „BS/2 Latvija“ veikla.

„Ne pirmą kartą gauname apdovanojimą už teikiamas paslaugas. Tai tik dar kartą įrodo, kad įmonėje įdiegti ISO 20000 ir ISO 27001 standartai bei galiojančios procedūros veikia ir atneša realios naudos. Mūsų sukurta programinė įranga „Service Desk.iQ“ ir atskiras „Service Desk“ padalinys užtikrina greitą reakcijos į užklausą laiką bei aukštą įrangos prieinamumą“, – sako BS/2 Techninės priežiūros departamento direktorius Tomas Bublys.

Pasibaigus oficialiajai daliai, suvažiavimo dalyvių laukė išvyka į vieną iš Vokietijos „Formulės 1“ trasų, simbolizuojančių spartų inovacijų tobulėjimą bei siekį visuomet būti priekyje. Tokie partnerių suvažiavimai – ne tik puiki galimybė apsikeisti patirtimi, sužinoti kažką naujo, bet ir paskata galvoti apie produktų tobulinimą ar naujų atsiradimą.