„Cisco“ ir „Akamai“ pagerins programų prieigą internetu ir globaliais tinklais

Įmonės „Cisco“ ir „Akamai“ pranešė apie ketinimą bendradarbiauti ir populiarinti pirmą pasaulyje programų optimizavimo sprendimą, skirtą hibridiniams globaliems tikslams (WAN). Šis sprendimas neapsieis be korporatyvinės klasės maršruto parinktuvo „Cisco ISR“ ir naujo kompanijos „Akamai“ sprendimo „Unified Performance“.

„Cisco“ ir „Akamai“ bendradarbiavimas ir sukurtas bendras sprendimas – didelis žingsnis siekiant optimalaus darbo našumo, – sako įmonės viceprezidentas Rob Soderbery.

„Akamai“ ir „Cisco“ turi bendrą požiūrį į interneto spartos ir patikimumo didinimą bei siekia bendro tikslo – aprūpinti įmones itin ekonomiškomis darbo našumo didinimo priemonėmis“, – pareiškė Tom Leighton, „Akamai“ vykdomasis direktorius.

Naudodami „Unified Performance“ sprendimą, mažmeniniai tinklai ir įmonės turės galimybę pasiūlyti savo užsakovams bei darbuotojams naujų darbo modelių, susijusių su skaitmeninėmis laikmenomis ir gerokai mažinančių globalaus tinklo apkrovą.

Beje, atvira „Cisco“ maršruto parinktuvų architektūra leis lengvai suderinti naująjį sprendimą su įmonėje jau egzistuojančiais produktais. Tai reiškia, kad ateityje mažmeninės prekybos įmonės ir korporatyviniai padaliniai galės panaudoti „Akamai“ sprendimą tęsdami darbą su aparatinėmis „Cisco“ priemonėmis, palengvinančiomis operacinę veiklą ir valdymą. O tai ir yra geriausia investicijų apsauga.

Šiuo metu abi kompanijos aktyviai bendradarbiauja, kad kuo greičiau pateiktų rinkai naują sprendimą.