„Apple“ išmaniuosius telefonus „iPhone“ atnaujins kelis kartus per metus

Kompanija „Apple“ ketina išleisti išmaniuosius telefonus dažniau nei kartą per metus. Tai turėtų padėti kompanijai jau nuo kitų metų padidinti šių mobiliųjų įrenginių pardavimą.

Kompanijos „Morgan Stanley“ analitikė Katy Huberty tvirtina, kad kompanija ketina žymiai padidinti aptarnavimo centrų skaičių. Teigiama, kad Apple ateityje gali smarkiai išplėsti technologijos Touch ID panaudojimo sritį, o tai leis kompanijai uždirbti dar daugiau pinigų.

Katy Huberty atkreipia dėmesį, kad „Apple“ sistemose šiuo metu yra apie 575 mln. vartotojų paskyrų, kuriomis žmonės aktyviai naudojasi ir kurios neretai susietos su jų turimomis bankų kortelėmis. Taigi naujos mokamos „Apple“ paslaugos kompanijai atneštų pelno.

Spaudos konferencijoje, kuri buvo skirta „Apple“ ketvirčio ataskaitai, Timas Cookas pareiškė, kad 2014 metais kompanija pristatys naujas produktų kategorijas ir tarnybas, taip pat ir tose srityse, kuriose „Apple“ šiuo metu nedalyvauja. Visai tikėtina, kad, pavyzdžiui, pavasarį bus anonsuotas išmanusis telefonas su 5 colių ekranu, o rudenį bus atnaujinti 4 colių ekrano „iPhone“ modeliai.