Kitąmet „Apple“ pristatys lenktus ekranus turinčius du „iPhone“ modelius

Kompanijai „Apple“ artimi šaltiniai teigia, kad kitąmet bus pristatyti du išmaniojo telefono „iPhone“ modeliai, turintys lenkto stiklo ekranus. Abu modeliai turės skirtingas – 4,7 ir 5,5 colio – ekrano įstrižaines ir bandys nukonkuruoti tokius „Samsung“ įrenginius, kaip „Galaxy S4“ ir „Note 3“.

Manoma, kad abu modeliai bus šiuo metu parduotuvių lentynose esančių telefonų „iPhone 5S“ ir „iPhone 5C“ tęsiniai. Naujieji modeliai turėtų būti pristatyti rugsėjį, t. y. įprastu „Apple“ produktų pristatymo laikotarpiu.

„Antroje kitų metų pusėje numatomas dviejų „iPhone“ modelių su didesniais ir lenktais ekranais pristatymas. Kompanijai artimas asmuo teigia, jog piršto prisilietimo prie ekrano stiprumo nustatymas gali pasirodyti dar vėlesniuose modeliuose“, – rašo „Bloomberg“.

Pažymima, kad „Apple“ aktyviai dirba prie technologijos, kuri padeda nustatyti, kaip – stipriai ar švelniai – vartotojas paspaudžia tam tikrą įrenginio ekrano vietą. Tiesa, vadinamasis paspaudimo jautrumas gali pasirodyti ne kitų metų, o 2015-ųjų „iPhone“ modeliuose.