Svarstai, kur mokytis, atvyk į Studijų mugę arba užduok klausimus internetu

Vasario 6–8 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ (Laisvės pr. 5, Vilnius) vyks XII tarptautinė žinių ir išsilavinimo paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera 2014“. Vasario 7 d. 11 val. Studijų parodos metu vyks konferencija „Visos pasirinkimo galimybės“. Konferenciją stebėti ir sužinoti rūpimus dalykus bus galima ne tik tiesiogiai, bet ir internetu Švietimo ir mokslo ministerijos interneto svetainėje. Klausimus, susijusius su 2014 metų priėmimu į aukštąsias mokyklas, galite užduoti jau dabar apačioje esančiame komentarų skyrelyje.

„VISOS PASIRINKIMO GALIMYBĖS“ programa

11:05 „Visos pasirinkimo galimybės“. Švietimo ir mokslo viceministras
Rimantas Vaitkus
11:25 „Kaip pasirinkti karjeros kelią?“. Personalo valdymo profesionalų asociacijos direktorė Nijolė Kudabienė
11:40 „Kas žinotina stojančiajam į aukštąsias mokyklas“. Lietuvos
aukštųjų mokyklų asociacijos bendram priėmimui organizuoti (LAMA BPO) prezidentas Pranas Žiliukas
11:55 Klausimų ir atsakymų sesija

Konferencijos metu į jūsų užduotus klausimus atsakys Švietimo ir mokslo ministerijos, Valstybinio studijų fondo, Nacionalinio egzaminų centro, Studijų kokybės vertinimo centro, Švietimo mainų paramos fondo ir LAMA BPO atstovai.

Vasario 6–8 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ rengiama paroda skirta mokiniams, abiturientams, jų tėvams, mokytojams, visiems, kam rūpi stojimo tvarkos, studijų, karjeros planavimo galimybės ir naujovės. Šių metų naujiena – rengiamos „Studentų dienos“. Studentai, apsilankę parodoje, daugiau sužinos, ką gali pasirinkti po pirmosios pakopos studijų, apie galimybes atlikti praktiką ar įsidarbinti geriausiose Lietuvos įmonėse.