„LOGIN 2014“ – tiesiogiai internetu HD kokybe

 

TV kanalas „Penki TV“ visus, besidominčius technologijų naujovėmis, tiesiogiai internetu kviečia stebėti didžiausią Baltijos šalyse progreso konferenciją „LOGIN 2014“, kuri vyksta š. m. balandžio 10–11 dienomis. Transliacijas iš parodų ir konferencijų centro „Litexpo“ HD (angl. high definition) kokybe galima matyti savo kompiuterio, išmaniojo telefono ar planšetės ekrane.

Didžiausias interneto ir technologijų bendruomenės susibūrimas Baltijos šalyse LOGIN šiemet kvies išklausyti 130 pranešėjų iš užsienio ir Lietuvos. Savo netolimos ateities vizijomis ir patirtimi konferencijoje dalysis tokie technologijų grandai kaip Martin‘as Cooper‘is, Jack‘as Andraka, Sebastian‘as Vieregg‘as („Google“), Avishai Abrahami („Wix.com“), Mats‘as Persson‘as („Adform“), Jon‘as Matonis („Bitcoin Foundation“) ir kiti. Bendrovės „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ į konferenciją pakviestas „Cisco“ generalinis direktorius Suomijai ir Baltijos šalims Esa Korvenmaa renginyje skaitys pranešimą tema „Internet of Everything – Connect the Unconnected“ (liet. viso ko internetas – sujungti nesujungiama).

Išmaniosios „Skynet“ televizijos žiūrovai tiesioginę konferencijos transliaciją gali stebėti kanalo „Penki TV“ eteryje, o likusieji turi galimybę ją matyti svetainėje www.scena.lt. Visapusišką techninį transliacijos palaikymą užtikrina spartusis šviesolaidinis „Skynet“ internetas. Pernai transliacija prie ekranų sutraukė rekordinį susidomėjusiųjų skaičių – beveik 60 tūkstančių.

Daugiau šia tema:

„Login 2013“ internetu stebėjo beveik 60 tūkst. žiūrovų

Jau penktąjį kartą įteikti prestižiniai LOGIN Lietuvos interneto apdovanojimai

Rekordinė „Login 2013“ transliacija internetu

„Login 2013“: Lietuvos IT rinka išgyvena aukso amžių

„Login 2013“ pradėjo prezidentė Dalia Grybauskaitė