„Penkių kontinentų komunikacijų centras“ konferencijoje „LOGIN 2014“ kviečia persikelti į „debesį“


„Penkių kontinentų komunikacijų centro“ ir „Dell“ atstovai konferencijoje „LOGIN 2014“

Sėkmingai informacinių technologijų sektoriuje dirbanti kompanija „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“, tarptautinėje progreso konferencijoje „LOGIN 2014“ kviečia užsukti į interaktyvų stendą, kuriame pristato IT priežiūros paslaugas „ProfIT“ ir naujausius „debesų“ sprendimus, skirtus verslui.

Stendo akcentas – „ProfIT“ „debesų“ technologijos sprendimai, suteikiantys galimybę įrengti ir administruoti nutolusias darbo vietas. Jie itin patrauklūs įmonėms, kurių filialai geografiškai nutolę, darbuotojai dirba lanksčiu grafiku ar reikia sukurti darbo vietas laikiniems darbuotojams. Saugūs, lankstūs ir ekonomiški „ProfIT“ sprendimai leidžia verslui tiksliai prognozuoti IT išlaidas, saugoti duomenis ir pasiekti juos internetu iš bet kurios pasaulio vietos.

Užsukę į „ProfIT“ stendą, lankytojai taip pat gali susipažinti su neseniai rinkoje pristatytu įrenginiu, skirtu mobiliai prieigai prie nutolusios darbo vietos. Tai tarptautinės IT kompanijos „Dell“ USB atmintinės dydžio prietaisas „Wyse Cloud Connect“. Kaip sako „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Sistemų administravimo departamento vadovas Tomas Okmanas, su šiuo kompaktišku prietaisu bet kur ir bet kada galima lengvai ir saugiai prisijungti prie savo darbo vietos. „Su „Wyse Cloud Connect“ tiek įmonių vadovai, tiek darbuotojai iš bet kurio pasaulio taško ir bet kuriuo metu gali patogiai prisijungti prie darbo vietos. Be to, praradus šį įrenginį duomenys lieka įmonės duomenų centre, o ne pačiame įrenginyje, todėl netenka spręsti problemos dėl prarastos informacijos. Tai tarsi darbinis kompiuteris Jūsų kišenėje“, – aiškina T. Okmanas.

Specialistas atkreipia dėmesį, kad panašūs įrenginiai gali būti naudojami tose įmonėse, kurių IT infrastruktūros darbas pagrįstas „debesų“ technologijos sprendimais. Vieną iš jų „ProfIT“ taip pat demonstruoja savo stende. Tai virtuali „Dell“ platforma „PowerEdge VRTX“, kuri suteikia galimybę didinti darbo našumą, taupyti lėšas, laiką, centralizuotai valdyti visą IT infrastruktūrą.

Apie šiuos ir daugelį kitų „debesų“ technologijos privalumų konferencijos „Login 2014“ metu išsamiai pasakos patyrę „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ specialistai.

Daugiau šia tema:

„Penkių kontinentų komunikacijų centras“ stiprina pozicijas IT paslaugų rinkoje

„Penkių kontinentų komunikacijų centras“ konferencijoje „Login 2014“" koja kojon su IT inovacijomis