„Penkių kontinentų“ būstinėje svečiavosi Baltarusijos ambasados delegacija


Baltarusijos Respublikos nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius Lietuvoje Aleksandras Korolis (k.) ir įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas

Š. m. balandžio 17 dieną įmonių grupės „Penki kontinentai“ būstinėje Vilniuje svečiavosi Baltarusijos ambasados delegacija, vadovaujama Baltarusijos Respublikos nepaprastojo ir įgaliotojo ambasadoriaus Lietuvoje Aleksandro Korolio.

Susitikimuose su grupės vadovybe svečiai pasidžiaugė sėkmingu kaimyninių šalių bendradarbiavimu. Ilgamete partneryste su Baltarusijos kompanijomis džiaugėsi ir įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas: „Vertiname ilgamečius ir tvirtus įmonių grupės „Penki kontinentai“ bei Baltarusijos bendrovių tarpusavio santykius. Tikimės, kad pasitikėjimu ir pagarba paremta partnerystė leis ir toliau sėkmingai tęsti pradėtus darbus“, – sakė I. Dadašovas.

Bendrovė „Penki kontinentai“ daugiau nei 15 metų glaudžiai bendradarbiauja su Baltarusijos bendrovėmis, įgyvendina šioje šalyje įvairius projektus, tiekia modernius IT bei bankinių technologijų produktus ir paslaugas, palaiko ir prisideda prie Lietuvos bei Baltarusijos prekybinių ir ekonominių ryšių gerinimo.