Ieškantiems greito interneto ir geros kainos – „Skynet“ pasiūlymai

Visiems, norintiems dar iki vasaros spėti įsidiegti greičiausią internetą Lietuvoje („Net Index“ duomenimis) ir išmaniąją televiziją, „Skynet“ turi puikių pasiūlymų.

Dabar, užsisakę „Skynet“ internetą, kas mėnesį mokėsite tik nuo 29 litų ir turėsite galimybę namuose nemokamai naudotis belaidžiu internetu. Pasirinkę interneto ir išmaniosios televizijos paketą, visą sutarties terminą mokėsite 49 litų mėnesio mokestį. Pasirašę bent 12 mėn. sutartį, nemokėsite jokių papildomų mokesčių ir nė lito už interneto įrengimą.  

„Skynet“ turi ką pasiūlyti ir pasirinkusiems trumpalaikes sutartis. Dabar, pasirašę 3 mėn. sutartį, vietoj 200 Lt įrengimo mokesčio mokėsite tik 50 Lt. Tereikia išsirinkti labiausiai tinkantį „Skynet“ planą ir mėgautis sparčiu bei stabiliu šviesolaidiniu internetu, o užsisakius ir išmaniąją televiziją – TV ekrane atrasti naujas televizijos galimybes.

Įvertinę „Skynet“ interneto spartą ir kokybę, kvieskite ir draugus prisijungti prie „Skynet“ bendruomenės. Nepamirškite, kad draugui prisijungus prie „Skynet“ ir pasirašius bent 12 mėn. sutartį tiek Jūs, tiek Jūsų bičiulis už „Skynet“ vieną mėnesį mokėsite tik 1 Lt.

Plačiau apie visus „Skynet“ pasiūlymus >>>