SEB bankas – geidžiamiausių darbdavių trejetuke jau dešimtmetį

SEB bankas jau dešimt metų iš eilės išlieka geidžiamiausiųjų šalies darbdavių trejetuke dienraščio „Verslo žinios“ ir karjeros portalo „cv.lt“ organizuojamuose rinkimuose.

Geidžiamiausio darbdavio rinkimuose nugalėtojai renkami dviejose kategorijose: mažų ir vidutinių įmonių bei didžiųjų įmonių. SEB bankas šiemet pelnė antrąją vietą didžiųjų bendrovių kategorijoje.

„Dešimt metų iš eilės esame tarp pačių geidžiamiausių šalies darbdavių. Todėl tai vertinu ne kaip vienų ar dvejų metų sėkmę, o kaip įvertinimą už nuoseklias mūsų pastangas būti patraukliausiu darbdaviu rinkoje. Konkurencija ir šioje srityje yra stipri – jau dešimtmetį geidžiamiausių darbdavių dešimtuke konkurentai nuolat lipa vieni kitiems ant kulnų, kartais apsikeičia vietomis ir kartais mums tenka užleisti pirmąją vietą, kaip nutiko šiemet. Tačiau tai padeda dar labiau tobulėti ir verčia nesustoti vietoje bei ieškoti naujų būdų, kaip kurti dar geresnes sąlygas darbuotojams“, – sako SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

Geidžiamiausią darbdavį šiemet rinko 4 339  respondentai. Balsavimas vyko portaluose „vz.lt“ ir „cv.lt“ .

SEB bankas pirmą vietą geidžiamiausio darbdavio rinkimuose yra pelnęs septynis kartus: 2009 - 2013 metais, 2007 metais ir 2005 metais, kai šie rinkimai organizuoti pirmąjį kartą. 2008 metais SEB bankas šiuose rinkimuose pelnė trečiąją, 2006 metais – antrąją vietą.