BS/2 specialistai susitiko su Libano bankų atstovais

Bendrovės „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) atstovai šių metų gegužės pabaigoje aplankė Libane dirbančius partnerius ir didžiuosius bankus. Susitikimuose su šios šalies bankų atstovais BS/2 specialistai pristatė įmonės naujoves ir aptarė tolimesnio bendradarbiavimo galimybes.

Pasak BS/2 Programinės įrangos pardavimo skyriaus vadovo Deniso Korobkovo, Libano bankinis sektorius – technologiškai pažangus ir perspektyvus. „Libano bankinė rinka laikoma viena efektyviausių pasaulyje. Tai užtikrina sėkmingai diegiamos šiuolaikinės technologijos ir palanki Libano įstatyminė bazė. Šioje šalyje dirbame beveik 10 metų ir per šį laikotarpį kartu su partneriais sėkmingai įgyvendinome ne vieną projektą. Tai rodo, kad mūsų sprendimai Libane paklausūs ir perspektyvūs“, – sakė D. Korobkovas.

Susitikimuose su bankų atstovais daugiausia dėmesio buvo skirta vaizdo stebėjimo sprendimui „ATMeye.iQ“. „Libane priėmus įstatymą, reikalaujantį bankuose naudoti vaizdo stebėjimo sistemas, ženkliai išaugo susidomėjimas saugumo programiniais sprendimais. Šios šalies bankinei rinkai tiekiame vaizdo stebėjimo ir apsaugos sprendimą „ATMeye.iQ“, apie kurio atnaujinimus bei naujas galimybes ir kalbėjome susitikę su bankų atstovais. Be to, bankai domėjosi ir tokiais mūsų produktais kaip „SmartSafe.iQ“, „Payments.iQ“, „Mobile Banking.iQ“, – teigė D. Korobkovas.

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė BS/2 Libane per partneres kompanijas „Tamer Freres“ ir CBM (Computer Business Machines) dirba jau beveik 10 metų. Šios šalies bankams įmonė siūlo specializuotą programinę įrangą ir jos techninės priežiūros paslaugas. Tarp BS/2 klientų – didžiausi Libano bankai, kitos šalies finansų institucijos.