„Canon“ pristatė pasirodymo parodoje „Photokina“ detales

„Canon“ pristatė savo pasirodymo, didžiausioje pasaulyje fotografijos ir vaizdo technologijų parodoje „Photokina 2014“, detales. Parodai kompanija paruošė interaktyviausią iki šiol aplinką ir programą, kurioje fotografai galės išbandyti naujausias technologijas ir atsidurti skaitmeninių vaizdų pasaulyje.

„Canon“ stendas 2014 m. parodoje „Photokina“ yra skirtas kelionei, kurios metu mėginama užfiksuoti ypatingą akimirką ar prisiminimą. Atviroje erdvėje, kurioje galima netrukdomai vaikščioti, lankytojai bus kviečiami priimti fotografavimo iššūkius kartu su jiems padėsiančiais specialistais.

„Canon“ pasaulinio garso ambasadoriai parodos metu skaitys pranešimus. Tarp pranešėjų bus peizažų ir kelionių fotografas Davidas Notonas, foto-žurnalistė ir dokumentinių filmų kūrėja Ulla Lohmann ir veiksmo fotografas Richardas Walshas. Be to, „Canon Explorer“ programos atstovas Jörgas Kyasas priims lankytojų jam metamus interaktyviuosius iššūkius. Tai bus puiki proga entuziastams pasimokyti naujų stiliaus arba technikos gudrybių. 

Parodoje bus demonstruojama „Canon“ sukurta vaizdų tvarkymo ir bendrinimo platforma „irista“. Lankytojai, naudodami aplink stendą sustatytus jutiklinius stalus, galės peržiūrėti „Canon“ įrangos asortimentą ir susikomplektuoti savo virtualų reikmenų krepšį.

„2014 m. „Photokina“ parodoje kursime aplinką, kuri skatins lankytojus giliau susimąstyti apie fotografiją ir viską išbandyti patiems. Parodoje pademonstruosime įspūdingiausias „Canon“ gaminių ir paslaugų naujoves“, – sakė „Canon Europe“ padalinio „Consumer Imaging“ vadovas Alessandras Stanzanis.

Lankytojams bus dalijamos RFID kortelės „Canon Live Pass“., kurių pagalba apsilankiusieji galės užsiregistruoti aplink stendą išdėstytuose taškuose ir taip susikurti savo suvenyrų svetaines. Šios bus priderintos prie lankytojus sudominusių dalykų ir kuriose jie galės apsilankyti parodai pasibaigus.