Amsterdame vyksta elektroninės žiniasklaidos ir pramogų industrijos paroda konferencija „IBC 2014“

Rugsėjo 11–16 dienomis Amsterdame vyksta tarptautinė elektroninės žiniasklaidos ir pramogų industrijos paroda konferencija „IBC 2014“ (angl. International Broadcasting Convention), supažindinanti su pagrindinėmis televizijos, telekomunikacijų bei pramogų rinkų tendencijomis ir naujienomis.

Amsterdamo RAI parodų centre kasmet vykstantis didžiausias Europoje tokio tipo renginys skirtas kuriantiems, valdantiems ir tiekiantiems skaitmeninės medijos turinį. „IBC 2014“ metu pristatomi nauji multimedijos ir pramogų industrijos sprendimai bei įrenginiai, vyksta diskusijos, seminarai, skaitomi pranešimai aktualiomis temomis. Naujausią techninę ir programinę įrangą parodoje pristato tokie pasauliniai gamintojai kaip „Hewlett-Packard“, „Cisco“, „LG Electronics“, „Sony“, ARRIS, „Akamai Technologies“ ir kt.

Kaip ir kasmet, parodoje konferencijoje „IBC 2014“ lankosi įmonių grupės „Penki kontinentai“ delegacija. Grupės specialistai renginyje domisi IP (angl. Internet Protocol) televizijos naujovėmis ir perspektyvomis bei telekomunikacijų rinkos aktualijomis.

Tikimasi, kad „IBC 2014“ sutrauks daugiau nei 1 300 dalyvių iš 170 šalių, per 1 000 žurnalistų ir daugiau nei 52 tūkst. specialistų iš viso pasaulio.