Kompanija „Wincor Nixdorf“ – tarp sėkmingiausiai dirbančių įmonių pasaulyje

Bankų ir mažmeninės prekybos rinkoms IT sprendimus tiekianti Vokietijos kompanija „Wincor Nixdorf“ pateko į „IDC Financial Insights 2014 FinTech Ratings“ dešimtuką. Į šį sąrašą patenka įvairių pasaulio šalių įmonės, diegiančios technologinius sprendimus ir teikiančios įvairias paslaugas finansų sektoriui.

„Didžiuojamės, kad esame šiame sąraše. Tai įrodo, kad mūsų požiūris į techninę ir programinę įrangą bei mūsų siūlomi sprendimai padeda įveikti šiandienius technologinius iššūkius“, – sako Javier López-Bartolomé, „Wincor Nixdorf“ Amerikos regiono vyresnysis viceprezidentas ir „Wincor Nixdorf USA“ generalinis direktorius.

Šį aukštą tarptautinį kompanijos įvertinimą nulėmė keletas veiksnių. Pagrindinis iš jų – tai platus „Wincor Nixdorf“ paslaugų ir produktų spektras, kuris jungia techninę ir programinę įrangą, profesionalias paslaugas bankams bei bankomatų tinklų valdytojams. Be to, sėkmingą verslą lėmė ir stabiliai auganti mažmeninės bankininkystės rinka. Prie šioje rinkoje vykstančių transformacijų lengviau prisitaikyti padeda specializuoti „Wincor Nixdorf“ produktai ir paslaugos.

Plačiau:

http://digitaljournal.com/pr/2219123

http://www.idc.com/prodserv/insights/financial/ps/fintech/index.html.