„Penkių kontinentų“ atstovai dalyvauja lojaliausių ARRIS partnerių konferencijoje

Š. m. spalio 14–16 dienomis įmonių grupės „Penki kontinentai“ atstovai viešės Maltoje, kur dalyvaus kompanijos ARRIS rengiamoje „ARRIS Channel Conference“. Tai kasmetis renginys, į kurį pasaulinė belaidžių ir plačiajuosčių telekomunikacinių technologijų lyderė ARRIS sukviečia lojaliausius savo partnerius iš viso pasaulio.

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ – ilgametė ARRIS partnerė. Įmonės IPTV paslaugos paremtos pažangiais ARRIS sprendimais. Jau 7 metus „Penkių kontinentų“ specialistų sukurta taikomoji programinė įranga „IPTV.iQ“ veikia su ARRIS TV priedėliais ir suteikia klientams galimybę naudotis visais išmaniosios televizijos privalumais, kurių sąrašas nuolat atnaujinamas ir papildomas.

Lankydamiesi konferencijoje, „Penkių kontinentų“ atstovai domėsis naujais IP televizijai skirtais produktais ir galimybėmis juos panaudoti įgyvendinant naujus projektus. Taip pat dalysis sukaupta patirtimi, dalyvaus diskusijose įvairiomis aktualiomis temomis, aptars tolimesnio bendradarbiavimo galimybes.